Har det underbart!

Det enda jag kan säga för stunden är att jag njuter till 100 % av livet! Snacka om att vi hade tur som fick chansen att åka till Dubai och göra breakwork och ha semester för det är vad vi har just nu. Vi har 4 helt lediga dagar + 1 till innan vi reser vidare till Doha (där väntas också 1 veckas ledighet) så hinner verkligen se och göra massor! Man kan verkligen kalla detta en betald semester för vår resa hit står Disney för liksom boende. Sedan tjänar vi även en slant till fickpengar, så toppen! Det är ganska dyrt här och massor att se och göra så lätt att göra av med pengar men som sagt vi kallar detta semester så då gör det inget=). Visst är det jobb med men det är roligt! Mycket att lära men ändå väldigt avslappnat och kul då det är nytt så har det bra måste jag säga! Skulle ju egentligen varit hemma i Sverige och inte alls tjänat pengar och gjort något sepciellt så föredrar detta lät!
 
Vi börjar jobba i morgon så tar det lite lugnt denna morgon. Det har varit intensiva dagar och jobbigt då det är SUPER varmt! Varmaste jag varit i, ca 40 grader och stekande sol så svetten rinner efter 1 minut ute..Men finns airconditaion inne, i alla taxibilar och tom i busskurerna så här är man inte typisk svensk och går ut så fort man får chansen, det är raka motsatesen, går in så fort man får chansen.
 
I dag väntas ett besök upp i världens hägsta byggnad och besök på världens största köpcenter. Ja allt är störst, bäst och vackrast här... Innan det har vi hunnit med shopping på de olika souks, Dubai museum och sett lite av gamla Dubai, ett besök på stranden (och ja mamma vattnet var så varmt som över 30 grader så inte skönt...), en dags tripp till Abu Dhabi, badat med delfiner och varit på vattenland och åkt massor av vattenruschbanor. Så lever livet om  man säger så!  Har som vanligt fotat massor och lovar att det kommer när det blir lugnare! Här är ett litet smakprov;
 
 

Kommentarer :

#1: Mamma.

Ser hur mysigt ut som helst. Lika söta både delfinen och Du... ;)
Ja det är så... inte ofta man badar och klagar på att det är för varmt inte... :)
Njuuut och Ha det bara Bäst!!!
Massor av kramar från mamma o pappa <3

skriven

Kommentera inlägget här :