Time to get back on track...

Ledsen att jag ligger lite efter med uppdateringen här på bloggen men det är hela tiden fullt upp men lovar att bättra mig! Massor av jobb och fullt sjå (inte säker på hur man stavar men hoppas ni förstår..) med att få vardagen att gå runt samtidigt som vi har massor med skoj. Händer alltid något roligt som man inte vill tacka nej till så vi lever livet fullt ut för stunden om jag säger så! Vilket är underbart men det börjar kännas av lite nu då det kostar att ligga på topp...Ser fram emot lite egen tid och ett lugnare tempo för att hinna i kapp och kunna pusta ut och verkligen inse hur bra vi har det och vad mycket vi får vara med om. Ja livet är verkligen en dans på röda rosor för stunden vilket jag försöker att påminna mig själv om så ofta det går=) Vi har hittills haft 34 showdagar och 88 shower sedan vi kom till Japan 6 Juli...Inte illa om man säger så. Här kommer lite redogöring av den sista tiden.
 
Vi är just nu i Fukuoka och show schemat har lugnat ner sig då vi "bara" hade 9 shower denna vecka och jobbade 3,5 dag men ändå väldigt trött då det är intensivt. Denna vecka liksom flöt i hop med förra då efter att ha slutat med shower måndag i Yokohama var det Tokyo Disneyland hela dagen tisdag (han även tillbaka på vackra Inspa måndag kväll vilket var ett kanon avlust på en jobbvecka!). Resdag onsdag så en tidig morgon och en lång resa (1000 km men endast 4,5 timmes tågresa med dessa snabbtåg vilket är imponerande), så efter att ha checkat in på hotellet vid 14- tiden passade vi på att åka till stranden i Fukuoka och slappa lite där då de lovat sämre väder resten av veckan samt inte ofta man får chansen till vatten i Japan (var halvdant när vi kom fram och lite för sent för stark sol men var ändå skönt att komma i väg lite). Rätt trötta efter middagen då vi även hann med gym och mathadling efter stranden så det var en lång dag men en tjej fyllde år så det gick ut och dansade och firade så vi hängde på. En trevlig kväll men återigen lite sömn och sedan var det dags att sätta i gång och jobba. Då blir det alltid mindre tid att sova samt hade tjejerna en komik kväll (kollade en standup komedi på TV och hade lite knytkalas i pyjamas) som jag inte heller ville tacka nej till så sova ut existrande inte...Efter att avslutat jobbveckan i går som för övrigt gick bra var det återigen utgång då en annan tjej fyllde år. Ja vid detta laget spelade det ingen roll med några timmar mer eller mindre sömn så jag hakade på. Det var skoj! Tur i oturen regande det hela dagen i dag så blev ingen strand utan sov morgon, ett gympass och en promenad till ett jätte fint shopping mall i stället. Så en rätt avslppnad dag men ändå i full gång ända inpå kvällen...
 
Nu äntligen väntar lite mindre städer och mer ledig tid vilket jag ser fram emot. Vi reser till Shizuoka i morgon med tåg och börjar inte jobba förrän fredag så har tid till återhämtning och uppdatering! Kommer fler inlägg med bilder inom kort men så länge delar jag med mig av första akten av showen som Matveys mamma hittade på youtube. 
 
Hoppas allt är bra med er alla! Tänker ofta på er och ni är alltid med på min resa runt världen även fast vi har fullt upp och inte hörs ofta!
 

Yokoama!

Efter en ledig dag i Osaka reste vi till Yokohama med tåg i tisdags. Bekvämt och smidigt då tågen, Shinkansen går super snabbt! Allt är väldigt liten här i Japan, tex hotellrum, bilar, restauranger m.m men tågen har gått om plats för benen och är bekväma. Vi bor sedan i hop med stationen här i Yokohama så var på hotellet efter 5 min promenad. Trots enkel och bekväm resa var vi ändå trötta då vi endast hade en ledig dag i Osaka efter intensivt showande och började med principal ice på onsdagen här i Yokohama så vad passade inte bättre än att åka på onsen och slappna av. Vi installerade oss på hotellet sedan var vi ett gäng tjejer som åkte i väg. En japansk tjej här i från Yokohama rekommenderade oss detta då hennes rehab sitter i hop med onsen (hon är skadad för tillfället och är hemma). Det slutade med att vi spenderade hela kvällen där och även åt middag då det var helt underbart. Onsen men mer som ett spa med vacker utsikt över Yokohama hamn. Vi köpte oss en drink och bara njöt av solnedgången innan middag och mera spa. Det var helt fantastiskt så vi ska ev. tillbaka på måndag efter alla shower.
 
Onsdag morgon var jag in till Tokyo (ca 1h härifrån) och hämtade mitt nya pass så ni kan jag fortsätta resa utan problem. Åkte direkt tillbaka till Yokohama och tog en busstur i hamnen och promenerade runt där då det är väldigt vackert och jag gjorde inte det för 2 år sedan när vi var här. Sedan dess har det varit jobb och fullt upp. Men allt är bra och vi har nu bara 2 dagar och 5 shower kvar så börjar närma sig slutet vilket ska bli skönt för det har varit mycket jobb på sistonde som sagt. Efter denna vecka lugnar det ner sig så det ska bli skönt!
 
Avslutar med lite bilder i från tisdagens spa som var underbart vackert och skönt!
Utomhus däck med vacker utsikt!
Bord och stolar i lite vatten där man kan sitta och slappna av och bara njuta av utsikten. Rummet bakom är som en hot yoga studio där man kan strecha och så, jätte skönt och självklart bjuds det på utsikt även där.
Dessa kakelstenar är varma så man går bara in och lägger sig en stund och slappnar av och mår bra.
Utsökt persika chu hi som var så uppfriskande och gott efter allt varmt spa.
Japansk Curry och ris till middag.
Det är Yuka till vänster som är i från Yokohama och tog oss hit. Tack snälla för det, vi alla njöt!
Män och kvinnor är separata vid själva badandet av pooler men sedan har alla dessa fina typ pyjamas på sig när man går ut på däck eller har massage eller så. Lämpligt och underbart!

Busy, busy, busy...

Snart är det äntligen slut på denna tuffa vecka i Osaka. Har showat 8 dagar i rad nu och 21 shower + haft webb träning 3 kvällar efter showen...Kropp och knopp börjar kännas av nu om jag säger så men bara en dag och 2 shower kvar sedan 2 dagars ledigt så vi ser upploppet=).
 
Men trots att det bara är jobb, jobb och mera jobb just nu så älskar jag vad jag gör! Vi bor på jätte fint hotell med gång avstånd till jobbet och hotellet har pool samt onsen som jag älskar så det underlättar när man är trött. Sedan är det fullsatt varje show så massor av människor får vi äran att uppträda för och jag verkligen älskar när man riktigt känner deras uppskattning av vad vi gör samt alla fina blommor och små presernter vi får. Sedan älskar jag varje sekund när jag är på isen med detta charmtroll=) Massor av minnen för livet!!
 
 
Always remember to stay strong and never give up and dreams come true!
 
 

Välkommen till Osaka!

Ja detta var nog den enklaste och trevligaste resdagen, samling 9.30, lämnade Nagoya 10.00, körde 1,5 timme, snabbt raststopp sedan en timme till och vi var ramme i Osaka vid 13.00. Naturen var vacker längs vägen liksom är rast stoppen så himla rena och fräsha här i Japan, ja bekvämt och riktigt trevligt att resa här i Japan!
Grönt och fint längs vägen.
 
När vi kom fram till Osaka i onsdags installerade vi oss på rummet som är stort och härligt för en gångs skull här i Japan. Sedan slappade vi vid poolen som också är enda chansen i Japan då de aldrig har pool på hotellen förutom detta hotell. Det är ca 35 grader på dagarna så riktigt varmt så skönt att kunna svalka sig lite (nog för att det inte riktigt svalkar men ändå...) Passar på att njuta och vila upp oss då vi har 23 shower i 9 dagar här i Osaka + att jag ska bli webb tränad för Ariel. Ja hon gör akrobatik i ett rep i luften i sitt nummer så det kommer bli tufft men spännande och utmanande så ser fram emot det! Tur att vi har varit här i Osaka förut så vi kan unna oss pooltid. Förutom Polhäng, mathandling och mycket sova han vi med en liten shoppingtur en kväll och tog oss en drink på en mysig bar. Samt var vi på amerikanska ambassaden och gjorde våra visum för ev. breakwork i framtiden. Har varit i gång och jobbat sedan fredag kväll då vi hade principal ice sedan shower sedan lördag. Snart en 9 pack klar så det flyter på rätt fort! Lite bilder nedan:
Skönt för fötterna med lite svalka! Passar även på att srpinga till poolen mellan showerna för lite avsvalkning och sol, gäller att passa på!
God morgon Osaka!
En riktigt häftig eftermiddagsskur med åska som ej var att leka med i torsdags...
Sunset
 
Bilderna är i från hotellrums fönstret med utsikt mot arenan vi uppträder i samt Osaka castle i bakgrunden.
 
Hoppas ni alla har en härlig start på den nya veckan!
 
 

Lite blandat i från Nagoya...

Blev lite dåligt med bilder i från Nagoya då vi inte gjorde något speciellt där. Vi var till Nagoya castle förra gången som är det mest kända så denna gång blev det som sagt lugnare och bara vara. Tog dock några kort med telefonen och tänkte att jag delar med mig av dem så ni får en känsla av Nagoya och Japan, (bilder säger mer än ord..)
Coco Curry är en kedja i Japan som alla Disney åkare alltid pratar om och är ett måste att besöka. Vi var dit första gången i Nagoya för denna gång. Jag är inget jätte fan av att äte ute i Japan men detta gillar jag. Inte varje dag men någon gång i bland och det är bra då man vet vad man får och inte behöver gissa och bli besviken=)
 
 
Parisehjul, Nagoya TV tower och en fontän intill.
 
Utsikt i från hotellet som jag gillar, det är väldigt fint och trevligt.
 
Vi firade våra 25 shower med korean bbq. Man betalar ett fast pris för 110 minuter där man får äta hur mycket man vill. Man beställer via en Ipad. Det är framförallt grillat då det är själva grejen med korean bbq. Man grillar själv vid bordet. Man kan även beställa allt möjligt tillbehör samt fanns det glass och efterrätter med. Snacka om att vi alla åt. Vi var 7 stycken som var i väg varav 5 stora killar så restaurangen gick nog i förlust på oss. Kött är dyrt i Japan och väldigt små portioner så äter man korean bbq då passar man på! Det blev 339 ordrar totalt för oss..Snacka om att vi rullade hem...Men det behövdes efter 25 shower så perfekt avslut och en bra början på nästa tuffa vecka, en 23 pack som nu har början i Osaka..
 
 
Mer uppdatering om resan till Osaka och Osaka kommer!
 
 
 

Nagoya!

Vi överlevde 25 shower och jobb i 10 dagar i rad...Ja helt galet och magiskt vad kroppen är bra på att anpassa sig och bli van att jobba så mycket utan vila. Ja man liksom kommer in i andra andningen. Måste säga att det gick riktigt bra och jag kände mig förvånadsvärt pigg. Var bara ett fåtal shower som kändes lite tyngre. Trots så många shower älskar jag fortfarande vad jag gör och jag lever mig verkligen in i rollen som Rapunzel här då det är 20 min långt. Samt smälter jag varje gång jag får ögonkontakt med publiken och jag känner verkligen deras stöd, support och uppskattning av vad vi gör på isen vilket gör att man vill ge 100 % varje gång. Ja för stunden känns det som livet är en dans på röda rosor och jag påminner mig själv om att ta vara på varje sekund. Tyvärr går ju en sekund väldigt fort... Ja alldelles för fort i bland...Men tack och lov att det finns så många bilder som fångar dessa magiska ögonlblick och som gör att man kan leva tillbaka i det hela i framtiden. Har tur som hittar många bra (och vissa mindre bra kort) på instagram. Delar med mig här nedan=)
 
 
 

RSS 2.0