Home sweet home!

Nu är jag på svensk mark igen och det känns bra. Har varit en intensiv sista vecka med flera shower, tandläkarbesök, hade en inlämning till kursen jag läser som skulle vara inne samt behövde vi gå igenom all packning och göra klart för hemresa (hade en hel trunk att tömma men vi klara oss hem utan övervikt både jag och Matvey så vi är packningsproffs!). Så ska bli skönt med lite ledigt nu nog för att det bara blir lite drygt 2 veckor innan det är dags för avresa igen.
 
Resan hem gick bra, allt flöt på och flygen var till och med lite tidiga + att jag hade direkt tåg från Arlanda till Bollnäs så var väldigt enkelt för en gångs skull, totalt dörr till dörr tog det 21 timmar. Hade 3 säten för mig själv från New York till Stockholm så kunde ligga ner och sova lite men man blir ändå trött så har bara tagit det lugnt i dag och packat upp det lilla jag har och gått igenom post. Som vanligt kom jag utan bagage men det är jag numera van vid men förhoppningsvis kommer det inom kort så jag hinner packa om i lugn och ro. Mitt flyg till Skottland går måndag 9 mars så fram tills dess glir det ladda batterierna med svensk mat, gymträning, frisk luft och fixa praktiskt samt plugga så trots inga planer blir det fullt upp! Men det känns bra att vara hemma. Inte så ovant då denna tour var rätt kort + att mamma och pappa hälsade på i December. Hörs gärna på telefon under tiden jag är hemma för er som har tid=)
 
Bjuder på de sista tourbilderna för denna tour. De är i från vårat closingnight party vi hade i tisdags på bar 101 i Charlesto, WV. Det var var väldigt lyckat och vi alla hade skoj!
 
DJ Raviak som Matvey kallar sig som DJ. Han spelade under kvällen vilket vi alla gillar!!!
Marjo från finland och jag
Jag, Courtney och Angie, systar som en del säger då vi alla är blonda menjag instämmer inte helt i det...
Jag och Matvey
 

Snöoväder!!!

Så det bara visslar om det...Vi landade i Charleston, WV i går vid 15.00 men alla bussar var inställd pga vädret så vi fick åka med mini shuttles till hotellet ( ja det tog ett tag då 80 pers skulle ta sig med 3 minisuttles). Men vi tog oss fram välbehållna. Dock var i princip allt stängt pga av snöovädret, köpcentret, taxis, ingen pizzadelivery levererade. Det blev kinamat för de flesta då de levererade samt hittade vi en bar/restaurang ca 7 min gångavstånd som var öppen. Vrålhungriga efter att ha rest hela dagen fick vi i oss mat innan det blev en film och sängen...Kan inte svara på hur mycket snö det kommit men en hel del om man säger så. Inte helt koll på hur det är i dag då vi precis vaknat och ätit fruksot men min tandläkar tid är inställd men förhoppningsvis börjar väl allt sakta men säkert öpnna upp igen...Vi plnaerar att åka och handla och gå till gymmet innan det är vårat closing night party i kväll, håller tummarna att det blir av!
 
Det blev grekisk gyro på pitabröd med sweet potato waffle fries och friterad feta ost (best i Charleston enligt menyn) som var gott. Otroligt vackert att titta up på all snö!
 
More updates to come!
 
 
 
 
 

Party every week!

Det stämmer rätt bra för tillfället, girls falling fine med överrasknings möhippa för Hiroe I Milwaukee, 3 item praty denna vecka och closing night party nästa vecka. Men man måste ha roligt medans man jobbar å vi alla jobbar rätt hårt just nu. Vi har kort med åkare då en tjej fått körtelfeber och åkt hem, 2 killar är skadade och alla är 3 är principals så svårt att få i hop det hela då vi inte har många par kvar. Men vi kämpar på, bara en dag kvar här i Green Bay och sedan en vecka i Charleston, WV innan alla åker hem och får lite vila. Vi har precis fått reda på att vi blev andra understady för Aladdin/Jasmine så det är skoj. För tillfället är det bara vi som kan göra det så kör det hela dagen i dag 3 shower och 2 shower i morgon vilket är bra träning då jag fortfarande inte är helt van den rollen och blir lite nervös. Som bra hjälp på traven är publiken som är fantastisk denna vecka och det är slutsålt så underbar känsla. Dessa dagar blir jag verkligen påmind om att jag älskar mitt jobb=)

 

Glad alla hjärtansdag alla nära och kära hoppas ni hade en bra dag!

Lite bilder i från girls falling fine party och Hiroes möhippa från Milwaukee där Matvey var DJ=)

Green Bay, WI

Här är vi för 3:e gången i vår Disney karriär. Ingen höjdare till stad men måste säga att det känns toppen för jag är trött och lite små sliten. Förra veckan var intensiv då det hände en hel del som jag skrev i förra inlägget + att jag aldrig han sova i kapp missade sömnen ifrån early morning PR fredag morgon. Jag hade ett delprov och inlämning till min kurs jag läser som skulle vara inne i söndags så var svårt att få tiden att räcka till. Stressade upp mig lite för det då det inte var klart och sov väldigt lite...Men han få in det och klarade provet så denna vecka började bättre. Försökt sova igen lite samt har vi börjat fixa inför hemfärd om 2 veckor. Köpt nya resväskor och organiserat dem och inhandlat lite nödvändiga saker så börjar få koll på läget=). Ofattbart att denna U.S tour snart är slut...Har för övrigt tränat bra på gymet, ätit god mat Matvey lagat och i kväll har vi haft premiär showen för denna vecka så allt är som vanligt och rullar på för fullt.

I måndags kväll hade vi tjejer vårat årliga 3 item party. Alla drar 3 föremål och av dem ska man göra en outfit. Jag hade ölkartonger, galgar och plåster. Nedan är några bilder från partyt:

Detta är verkligen en typisk Disney tradition som jag tror alla shower gör, rolig och annorlunda måste jag säga...


Ingen sommar utan nu är det riktig vinter!

 
 
Som jag skrev i förra inlägget blev vår resdag flyttad en dag pga. snöstorm men det var fortfarande snöigt när vi lämnade Erie, PA i går morse. Det snöade och blåste och vi hade fått mycket snö under natten så inte det bästa väglaget. Vi fick köra rätt sakta till en början men det lugnade sig efter ett tag. Dock var vägarna väldigt tomma och vi gav buss chauffören ett minne i livet. Efter ett rast stopp satt vår buss fast och killarna var ut och puttade på, aldrig hänt i busschaufförens 33 åriga karriär...Vi kom fram till Milwaukee, WI kring 19.00 och här är vinter med ca minus 13 grader och massor av snö! Vi var och åt och vecko handlade innan det var kväller så trots en lång resdag en minnesfull och effektiv dag då jag fick pluggat mycket på bussen.
 
Vi har ställt tillbaka klockan en timme så skiljer 7 timmar till Sverige nu. Var uppe med tuppen i dag då jag vaknade utvilad. Ska på gymet nu, golds gym som är toppen här i Milwaukee sedan, väntar contract talk med Judy som är här denna vecka, har tid för klippning, samt har vi tjejer falling fine party i kväll. Så busy busy!
 

Erie,PA

Ja ytterliggare en stad kan läggas till i bagaget, Erie, PA. Ingen speciell stad utan bara haft en ganska vanlig vecka. Vi bor på Sheraton Bayfront precis vid lake Erie som i dag är täckt av tjock is och snö. Har snöat konstant sedan i morse och de har lovat snöstorm därför blir vi kvar en natt till och bussar till Milwaukee, WI i morgon ( när vi bussar gör vi alltid det efter sista showen på söndag men som sagt inte denna gång). Vi har en 8,5 timmes bussresa framför oss så hoppas verkligen att vädret är bättre i morgon så det inte tar allt för lång tid. Tur att vi öppnar torsdag i alla fall.
 
Vi var och åkte skidor i tisdags vid Peak'n Peak ca 30 min från Erie. Inte jätte stort men alltid skoj att få åka lite slalom. Det var premiär för detta år, det var jag, Matvey, Vlad och Alexei som åkte för allra första gången. Han gjorde bra i från sig och gillade det. Man blir så skönt trött efteråt. Ett litet bild collage nedan.
Trevlig vecka på er alla!
 

RSS 2.0