Ingen sommar utan nu är det riktig vinter!

 
 
Som jag skrev i förra inlägget blev vår resdag flyttad en dag pga. snöstorm men det var fortfarande snöigt när vi lämnade Erie, PA i går morse. Det snöade och blåste och vi hade fått mycket snö under natten så inte det bästa väglaget. Vi fick köra rätt sakta till en början men det lugnade sig efter ett tag. Dock var vägarna väldigt tomma och vi gav buss chauffören ett minne i livet. Efter ett rast stopp satt vår buss fast och killarna var ut och puttade på, aldrig hänt i busschaufförens 33 åriga karriär...Vi kom fram till Milwaukee, WI kring 19.00 och här är vinter med ca minus 13 grader och massor av snö! Vi var och åt och vecko handlade innan det var kväller så trots en lång resdag en minnesfull och effektiv dag då jag fick pluggat mycket på bussen.
 
Vi har ställt tillbaka klockan en timme så skiljer 7 timmar till Sverige nu. Var uppe med tuppen i dag då jag vaknade utvilad. Ska på gymet nu, golds gym som är toppen här i Milwaukee sedan, väntar contract talk med Judy som är här denna vecka, har tid för klippning, samt har vi tjejer falling fine party i kväll. Så busy busy!
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Oj oj oj fullt upp som vanligt :)
Golds gym som Pontus gillade, köpte en tröja där kommer jag ihåg.
Tur att resan gick bra iaf. Ni har nog ungefär samma väder som här låter det... Vi har verkligen fått riktig vinter också.
Lycka Till med allt nu och Ha det så kul i kväll <3 Puss o Kram <3

skriven
#2: Mamma.

Det var Mamma som var den anonyma... Pappa som upptäckte att jag skrivit under anonym.
Pussar o kramar och vintriga vädret är alltså hemifrån "gamla Rensbacken" <3

skriven

Kommentera inlägget här :