Bye Bye Indianapolis...

Avslutar med några sista bilder i från Indianapolis innan vi beger oss mot vår nästa stad i kväll som är Erie, PA. Vi har 1 av totalt 2 shower i dag kvar sedan väntar en 6,5 timmar busresa. Så blir tidig morgon vi är framme. Vi är sedan lediga tills onsdag eftermiddag då vi har första showen i Erie. Ofattbart men bara 4 veckor kvar av denna tour innan break innan sydamerika. 
 
Måndag blir en praktisk fixardag med veckohandling, gym och en sväng till köpcenter för några ärrenden. Sedan förbereda matsäck inför tisdag då vi ska åka skidor. Blir antagligen en heldag om allt går som planerat så ser fram emot det!
Bilder i från vår promenad i tisdags i Indianapolis då vi bla. immeterade djur som vi gör i vårat nummer circle of life från lejonkungen.
 
Hoppas ni haft en trevlig helg och får en bra start på den nya veckan! Tyvärr inte det bästa slutet här då en kille slet sönder knäskålen i första showen som peterpan och fick åka akut till sjukhuset och opereras. Tänk att en liten taggisättning i isen kan vara allt...Usch så synd om honom. Det blev akut stopp av showen innan vi kunde fortsätta men allt gick trots allt bra och vi sammarbetade bra så det var tur. Alla mina tankar går till honom nu!
 

Kommentera inlägget här :