Cordoba, Argentina

Ok då var vår tid i Cordoba över. Det blev hela 5 dagar innan det var färdigt. Dock inte gjort något speciellt då vi mest gick i väntan de första dagarna på besked om hur det blir för oss med visum till Japan och så. Lite frustrerande först då vi hade kunnat planerat och ev. gjort något då det inte är något speciellt här i cordoba utan mer känt ligger en bit bort, tex kända Mendosa vingårdar och Igazu falls. Men summerar vi det hela var det välbehövliga lediga dagar och hade blivit för stressigt att åka i väg. Återhämtningen behövdes då vi är trötta från en rätt intensiv tour i Brasilien liksom en ny i Japan inom kort.
 
Förutom mest slappat, sovit, varit på gymet och tagit det lugnt hann vi självklart med en riktig Argentinsk köttmiddag med rödvin som var utsökt! Vi var även in till downtown Cordoba en eftermiddag och såg oss omkring lite. Lite bilder i från det nedan.
 
Iglesia Catedral
The roof inside the church
Iglesia Catedral
Iglesia de las carmelitas
 
Museo Juan de Tejeda
Gammal polisstaion
Ahh in prison
Monument to Jerónimo Luis de Cabrera, depicting his 1573 foundation of Córdoba.
 
Shopping gata i downtown Cordoba.
 
Vi sitter nu på flygplatsen och är på väg till Buenas Aires. Vi ska på ambassaden i morgon bitti sedan får vi se hur lång tid det tar att få tillbaka passen med visum i. Som det ser ut nu är flyget till Japan bokat till lördag, får se om det blir tidigare. Fram tills dess ska vi passa på att utforska BA och njuta av den sista lediga tiden. Super tacksam att vi hinner se lite av Argentina iaf men längtar även till Japan och nya äventyr=). Ja vi är verkligen med om mycket just nu så ska inte klaga! Borde egentligen vara super nöjd med att det blev 5 lediga dagar men i bland svårt att acceptera att göra ingenting när det hela tiden är fullt upp..Jag inte lätt i bland. Men tur att det inte är allvarligare problem=) Hoppas allt är bra med er!!!
 

Kommentera inlägget här :