Closing night party, Japan tour 2015!

Ja då vår tid i Japan över, ofattbart vad dessa 3 månader har gått fort. Det går fort när man har roligt brukar man säga och det stämmer verkligen! Vi har haft en fantastisk Japan tour (och detta är bara början av Asien touren...), ännu bättre än för 2 år sedan. Älskar själva showen och min roll, gänget är fantastiskt, så många härliga människor att umgås med, Japan i sig är en upplevelse och vi hade bättre tur med vädret denna gång då det inte var lika hett och olidligt varmt (visst det var väldigt varmt vissa dagar men man vänjer sig och som sagt inte varje dag...).
 
Japan är så himla annorlunda som jag har försökt beskriva lite innan och massor av saker är fantastiska men vissa saker kan vara svår att förstå och lätt att bli irriterad på då det helt enkelt gör vår vardag svårare men vi var mer förberedd denna gång så enklare att anpassa sig till allt och helt enkelt ha det toppen och se det positiva i stället för det negativa med detta land. Jag är evigt tacksam för denna upplevelse och alla fantastiska minnen jag tar med mig för resten av livet. Återigen tack Japan för erat otroligt välkommande och en obeskrivligt uppskattande publik och alla vackra blom buketter, kommer verkligen sakna det men life goes on...Som vi säger "det är aldrig goodbye utan see you down the road"...
 
Men för denna gång Good bye Japan och "amazing anniversary" ett minne i historie boken! Ja det är det verkligen då Disney On Ice firade 30 års jubileum i Japan och detta år slog de rekord i antal besökande per show, Roligt!
 
Japan Disney On Ice " Amazing anniversary" Japan tour 2015:
- 10 cities
- 46 show days
- 122 shows
- 716,710 people attended the show
- Record of paid tickets per show which was over 6,000. This is amazing because our average had been 3,500-4,000 the past years
 
Jag och Matvey
Team Sweden=) Jag och Andrea från Örebro
Alex och jag
Sergei och Matvey
Girls photos
Många underbara och vackra tjejer på denna tour!
 
 
Alla bilder är i från vårat closing night party vi hade sista veckan i Hiroshima. Chukio (japanska TV teamet som köper in Disney On Ice till Japan) ordnade detta party åt oss och tackade oss väl för en jätte bra tour!
 
Arigatōgozaimasu! (Tack så jätte mycket på japanska).

Kommentera inlägget här :