Gott Nytt År!

Jag vill bara önska alla nära och kära ett riktigt Gott Nytt År! Jag har inte så mycket att skriva nu då jag pratar med de flesta som brukar läsa min blogg. Händer ju inte lika mycket för tillfället som är intressant att skriva om. Men förhoppningsvis drar nya äventyr i gång snart så det blir mer att skriva om=) Börjar verkligen känna mig redo för det nu, konstigt nog känns det som jag varit hemma i evigheter fast det bara är drygt 2 veckor..

Jag hoppas att alla haft en riktigt bra jul med mycket god mat och trevligt sällskap. Vem vet kanske en snäll tomte som också dök upp?? Det gjorde det till oss=) Fick en egen dator som jag blev jätte glad för. Precis vad jag behövde! Så nu kan bloggandet fortsätta..Men först ska vi fira ett nytt år och sedan blir det ett nytt år med nya möjligheter..

Gott nytt År!

GOD JUL!

Jag vill önska alla en riktigt God Jul. Hoppas ni alla får underbara dagar med mycket god mat, trevligt sällskap och kanske en snäll tomte som tittar förbi=)

Jag har precis kommit hem från en fin julkonsert i kyrkan med mamma. Det var en konsert där vi skulle sjunga in julen så nu har jag fått lite mer julkänslor. Mamma och jag brukar alltid vara i kyrkan vid jul så det var mysigt. Nog för att det inte är riktigt som innan när man var yngre, har inte riktigt samma julkänslor men man får passa på att bara njuta av tiden med familjen. Hoppas ni alla får göra det!

God Jul på er alla!

P:S Ett stort Grattis till Maja i dag som fyller 26 år ( detstämmer va?) Grattis gumman!

Da var jag hemma pa rensbacken igen..

Ja nu har jag kommit fram till Bollnas. Har ar riktig vinter, var flera ar sedan jag sett sa mycket sno..Nastan en meter sno och -15 grader kallt. Fros nasan av mig nar jag var ut med tyzon. Ska dock inte klaga da det ar jatte fint!

Resan gick bra. Gissa vem jag traffade pa flygplatsen?? Jo sjalvanste Toran (Tor for er som ej vet, han ar friidrottare och gar ocksa pa Manhattan Collage). Siri du skulle ha sagt till nagon av oss att vi skulle resa samma dag sa hade ju Tor kunnat fa skjuts av oss, typiskt dig Sirran att inte tanka pa allt=),men alskar dig anda! Hur som helst fick vi ju sallskap hela resan. Det var kul for jag kunde inte sova nagonting alls. Kan ni fatta Sofie som normalt sover overallt...Vi blev overrasskade av ett luciatag av alla flygvardinnor. Det var jatte fint.  En amerikan fragade vad stjarngossen var for nagot (de ar ju inte vana luciatag) da sa ena flygvardinnan det ar en "starboy", snacka om att vi as garvade! Hela flygresan gick jatte bra, var i tid och allt. Da jag hade ett senare tag hem for att vara saker skulle jag fa sitta 4 timmar och vanta (taget innan var fullbokat sa jag kunde inte boka om). Begav mig da pa ett annat tag for att forsoka ta mig hemat i stallet for att bara sitta och vanta. Fick da byta till buss och och slappa mina 2 vaskor pa 50 kilo upp och ner for trappor for att till sist fa hjalp av en farbror att springa till nasta tag for att hinna med. Stackars Lennart sager jag bara men otroligt snallt av honom! Kom till slut hem ca 2 timmar tdigare ialla fall. Dock inte den basta starten da jag var asforbannad och trott... 

Jag har inte sovit nagonting alls sedan jag kom hem heller. Sa dags att krypa ner snart tror jag sa jag kan vakna pa ratt sida igen i morgon. Detta lilla aventyr gjorde bara att jag ville vanda och aka tillbaka...Saknar alla! Siri halsa alla sa gott fran mig. Har dock riktigt julvader har sa det ska nog fa mig pa battre humor och det var kul att se familjen igen. Jag har ju bestamt mig for att jag ska vara stark av denna resa och se det som en erfrenhet sa det ar bara att visa det!

I morgon kvall bar det av ner mot hbg. Mera resande blir det, hoppas det gar battre da. Men ska nog inte vara nagra problem for mig da jag ar van nu. Det ska bli kul att se er alla dar!

Snoiga luciahalsningar fran Bollnas denna gang=)