Hemma i Sverige..

Ja då var jag hemma i Sverige och rensbacken i Bollnäs. Resan hem gick bra men var rätt lång så jag är trött nu..Men denna gång hade jag ju tur som fick hämtning av kära pappa på Arlanda, tack så mycket! Hade även tur som hade sällskap av Anna och Karoliina ända till Arlanda, de flög sedan därifrån till Helsingfors. Nog för att jag klarar att resa själv nu men sällskap är alltid trevligt!

Sista veckan på teneriffa var jätte bra! Vi hade inte det allra bästa vädret men helt ok. Ca 20-25 grader och några dagar med mycket sol. Men det var skönt ändå. Jag älskar verkligen sol och bad, det är något som är säkert! Ville inte gå upp från havet sista doppet då jag vet att det kommer dröja ett tag tills jag kan bada ute igen.. Men har ju ändå tur som kommer hem till vår iaf. (Får bli badhuset först och då crawlkurs med Karin och Maja om du vill, jag är uppvärmd nu=) ) Det gick bra för oss att köra bil på Teneriffa. nog för att det inte var den bästa bilen vi hade..Vi körde runt nästan hela ön och såg bla Teide, vulkanen. Väldigt varkert med varierd miljö! Har hur mycket bilder som helst så när jag får lite mer tid kan jag lägga upp några stycken. (Får dock se när det blir då jag har mycket att göra och ta tag i nu när jag är hemma.)

Som sagt jag har precis kommit till Sverige och det är ovant. Har helt och hållet kommit in i tourlivet nu så kommer bli ovant att inte behöva resa varje vecka. Men jag kommer garanterat resa en hel del i Sverige nu då jag vill träffa alla! Har inte bestämt vad jag ska göra den näramste tiden och i sommar utan det ska jag ta att fundera ut.  Först ska jag bara landa och förstå vad jag precis varit med om. Passar bra att det är lite långledigt till helgen så den ska jag spendera med min familj. Sedan till veckan när jag landat och kommit ner på jorden ska jag börja tänka framåt. Men något jag vet är att allt kommer att lösa sig.

Avslutningsvis vill jag säga tack till alla som följt min resa och ständigt kommenterat och givit tips/råd och uppmuntran, uppskattar det verkligen! Hoppas ni gillat min blogg. Kommer ju inte ha lika mycket att skriva om nu och när jag är i Sverige så är det ju lättare att hålla kontakten med alla. Men kommer ändå fortsätta skriva lite då och då, eftersom alla mina nära aoch kära är utspridd världen över.

Ett stort hej på er alla säger jag här så länge så hörs vi mer inom en snarframtid!

Puss och kram

Sista showen..

JA nu har vi sista showen..Kan inte fatta det. Känns som jag precis kom hit, tiden har gått så fort, men det är väl ett bra tecken på att jag trivs! Det är dock lite blandade känslor i dag då många lämnar showen och inte kommer tillbaka. MEn men så är showlivet har jag fått lära mig. Nu är det semester en vecka innan Sverige väntar och förhoppningsvis är det härligt väder där med då.

Vi har hyrt bil sista veckan så vi ska utforska Teneriffa så mycket det går. Det ska bli kul. Självklart ska vi sola så mycket det går också, vi åker ner till södra Teneriffa i morgon där vårat nästa hotell väntar. Sedan får vi se vad som händer. Flyget tll Sverige bär av nästa tisdag, hemma sent tisdag kväll, sedan får vi se vad som händer.

Ha det så bra alla så hörs vi och ses snart!

Många kramar

Tingeling!

JA i dag har jag fått göra Tingeling en gång till. Det var jätte kul och gick bättre än sist. Dock fortfarande jätte nervös, var jätte mycket publik idag men som sagt det var kul! Kan inte fatta att vi bara har 2 till shower innan allt är över..Både skönt och sorgligt. Det blir till att komma hem till verkligheten igen, men det ska bli kul det med och jag vet att allr kommer att lösa sig för framtiden. Jag får fundera på allt det när jag kommer hem.

Här följer lite bilder från Teneriffa, så underbart här! Har sådan tur som har en vecka till här vilket gör att jag kan se ännu mer=)

Vårat closing night party..

Det scandinaviska gänget, Jag, Karoliina, Johan och Anna

Vatten och mera vatten

Utsikt från vårt hotell och vår balkong

Denna vattenrutch åkte jag..Impad av mig själv, grinnade nästan innan det var klart men jag klarade det!
(Vi var på ett jätte vattenland som var jätte kul!)


Puss och hej på er alla!