Lunchbreak vid poolen=)

Ja i dag var jag ledig lite längre vid lunch så jag passade på att äta min lunch vid poolen. Även fast man inte hinner vara ute särskillt länge är det skönt att komma ut i solen och få lite värme. Vi har i dag på förmidaggen kört igenom första delen av showen och ska nu i eftermiddag köra igenom den andra delen av showen. Jag har även haft en parlektion i dag, vi var 3 par som var utplockaade från i går som fick lite mer hjälp av parcoachen. Jag har nu provat på min första dödsspiral och det var inte enkelt! Par är kul men svårt! Men bara träna vidare så hoppas jag på att hitta en partner.. I kväll kommer några från en annan show hit och hälsar på, det är bla några stycken som var med oss ett tag förra året. Det ska bli kul att träffa dem! Sedan är det ladda för disneyworld som gäller. Vi åker 8.00 i morgon och bussen hem går 23.30 så det kommer bli en lång dag men ack så kul är jag säker på, längtar!

hörs mer på måndag! Trevlig helg på er alla! Hoppas ni har skoj på gatufesten familjen!

Poolen vid hotellet.

Mimmi!

Jag ska kanske vara mimmi..De hela började med att jag trodde vi skulle träna mössen i askungen en dag men det visade sig vara mimmi. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra så jag improviserade och gjorde mitt bästa. Det visade sig vara tillräckligt bra för Sue kom efter det och sa bra jobbat. Jag skulle fortsätta träna det så jag kan vara reserv. När vi sedan har tränat finalnumret har jag gjort mimmi nu men vet fortfarande inte om jag ska göra det jämt eller inte men jag kommer garanterat få göra det i bland. I dag hade vi speciell micke och mimmi träning med en kille från en annan show som varit med länge i Disney. han är rysk och påminner sjukt mycket om Pluchenko både till sätt och utseende. Han är grym på isen!  Vi var flera stycken som tränade micke och mimmi och jag fick jätte mcyket beröm av honom att jag gjorde ett bra jobb. Det var bara jag som fick beröm så det var kul. Det är ju alltid kul med beröm. Han är förresten gift med Helena Grundberg och bor i Gnesta i Sverige. (För er som ej vet är hon en gammal konståkare som tävlat EM för sverige och varit duktig).


Sedan har vi haft parlektion både på golv och is med lite grunder och olika lyft. Det är så sjukt kul. En spännande utmaning. jag vill så gärna göra mer av det men svårt att kunna börja då jag inte hittat någon partner. jag har nu mest gått och grubblat och funderat på hur jag ska komma vidare. Det är ju nu man har chansen att visa  sig så man får göra fler nummer..Jag gick bara och pratade med judy (högsta chefen för Disney som är här nu) och sa att jag så gärna vill göra mer paråkning och skulle så gärna vilja göra snövit och ev någon annan prinsessa. Jag visade även bilderna på mig som snövit och askungen. Hon var jätte positiv och liksom Sue och Tony (partränaren). De sa att det såg jätte bra ut på isen och jag var "pretty" och skulle absolut fortsätta. Judy sa att det ska komma några till killar nästa vecka som inte heller har partners så förhoppningsvis kan jag hitta någon då. Judy ville att jag skulle fortsätta jobba med snövit och sedan törnrosa. Det var jätte kul att höra dessa ord, precis vad jag behövde. Jag har bestämt mig för att fortsätta jobba flitigt och vara envis förhoppningsvis visar det resultat i längden..

Nu ska jag sova som en prinsessa och ladda för sista dagen innan disneyworld väntar, jippi!
natti natt från en glad sofie!
 

Bra form!

Ja jag känner mig faktiskt i ganska bra form. I dag när vi gjorde under the sea nummret var många helt döda pga av att de inte är i showform..De var helt slut och svettiga medan jag själv kände, det här var väl ingenting!?  Fast showandet i sig kanske inte är jätte jobbigt skridskomässigt så känns det ändå så min tid i mexiko har hjälpt mig att hålla formen vilket är skönt. En del tycker jag blivit muskulös och ser  vältränad  ut i armarna + att en tjej i hissen i kväll frågade om jag var fitnessgirl..Jag får väl tacka gymträningen i sommar..Frågan är väl bara hur det ska gå att hålla i?? Jag ska göra mitt bästa för att  må bra iaf, är ju svårare att hitta en bra vardag här. Nu ska jag mest koncentrera mig på showen för det är mycket att hålla reda på nu när alla roller ska fördelas. vi får se hur det slutar..

I morgon väntar parträning och lyft på golv med en speciell paråkningstränare som kommer in. Det ska bli kul!