Gott Nytt År!

Jag önskar alla nära och kära ett riktigt gott nytt år samt tackar jag för era önskningar. Tänker extra på er alla i dag. Helt klart är det vid högtider som det är svårast att vara i väg, då vill man bara vara nära vänner och familj, men ni finns alla i mina tankar extra idag!

Jag mår lite bättre och är med i show idag, fortfarande väldigt förkyld dock. Men är det nyår så får man pallra sig upp så jag kan fira lite i kväll iaf. Blir nog rätt lugnt här då vi har 3 shower i morgon..Jag ska fira med de ryska gänget tror jag då nyår är väldigt stort för dem. Frågan är om det blir lugnt då?! Hoppas det blir bra.

Gott Nytt År på er alla!
  Nyår förra året

Nyårsdagen med pulkåkning i laviken..Blir nog inget sådant i år men har fått snö här idag iaf..

Varför sjuk..??

Ja det finns ju bättre saker att göra som att träffa Siri i NY! Men nej jag har fått stanna hemma pga att jag är sjuk. Var inte med i showerna i söndags och efter det har det brutut ut i ordentlig förkylning..Det var tur att jag inte åkte till Siri för trots att jag har varit hemma dessa dagar så  är jag fortfarande inte bra. Är bättre men något mystiskt i kroppen..Vi har första showen i kväll, får se hur det blir med den, kanske bättre att ta en dag till hemma så jag fixar resten av veckan som är full späckad..Är jag velig i vanliga fall är det inte lättare när man bara vill det bästa och är halvsjuk..

Hoppas ni alla i Sverige mår bra och laddar för för fullt för Nyår!

Ont i halsen..

Ja i morse när jag vaknade hade jag ont i halsen och kände mig lite små hängig.. Men jag har överlevt dagen och mår ok. Gjorde förresten tingeling och det gick riktigt bra. Fortfarande ont i halsen i kväll men ingen feber. Började känna av det i går kväll när vi var på middag hos Ries familj som hon känner här. Det var riktigt trevligt, de hade ordnat så mysigt! Vi åt gås, skinka och massor av smaskigt. Fick lite familjejul trots allt. Nu ska jag sova och försöka kurrera mig då vi har en 11 h lång bussresa efter showerna i morgon till bridgeport. Sedan på måndag när vi kommer fram åker jag till Siri i NY och hälsar på, kan knappt vänta att få träffa henne så halsen måste bli bra tills dess!

Jag och Rie skålar med eggnog till välkomstdrink

Hela gänget som ar där!

Italiens kaka man äter på jul som Daniel från italien hade med sig.