Amsterdam

Det var som sagt en väldigt trevlig stad! Den kan beskrivas som kanalernas och cyklarnas stad för det fanns överallat! Redlight distric var som film, stod prostituerade tjejer i varenda fönster och det var rött sken överallt. Obehagligt att gå där fast det sägs att det ska vara tryggt. Det kändes som att man var hög hela tiden då det luktade överallt. Cannabis är som sagt tillåtet där och det fanns hur många Coffeeshops som helst, ett café där man kan köpa droger öppet. Det var väldigt dyrt i Amsterdam, (det är faktiskt den 25:e dyraste staden att bo i). Vi var bla på Anne Franks hus, vilket var jätte intressant. Vi gick sedan runt i stan och såg alla kända och fina byggnader, dock betalade jag aldrig in mig för något museum.
Här följer lite bilder från Amsterdam.
.
Staty från andra världskriget

Central station i Amsterdam

Staty på Anne Frank

Bilder från våran kanalsightsing vi gjorde


Husbåt, vilket är väldigt vanligt i Amsterdam

Red-light district

Som sagt väldigt mycket att ta kort på i Amsterdam..Här är iaf lite bilder..

Bilder från Antwerp, Belgien

central station, antwerp
Central station

Stadshuset

Jag med lite raklam för Disney=)

National scheepvaartmuseum steen

Katedral

Jag väntar på Tram, med skridskoåkare i bakgrunden.

Här är lite bilder men har som sagt hur mycket som helst..Den som vill får se mer när jag kommer hem..

Antwerp, Belgien

Hej på er alla!

Här händer så mycket att jag inte hinner uppdatera men skiver en sväng nu så ni vet att jag har kommit fram till Antwerp och Belgien. Vi har nu vår andra show här och det går bra.  Vi åker på mycket mindre is denna vecka än innan men det gick ändå bra. Faktsikt första gången som jag inte var nervös inför öppningsshowen. Det var bara kul! Och mitt lyft i Alladdin går jätte bra, har gjort det jätte bra varje gång nu. Så kul att flyga som en fågel=)

Måndag till tisdag tillbringade vi i Amsterdam i Nederländerna. Det var en 2 h tågresa. från Antwerp. Det var helt underbart! Vilken stad säger jag bara..Dit måste ni åka! Har knäppt jätte mycket kort som jag tänkte lägga upp senare så får vi se om ni håller med. Skriver lite mer om Amsterdam då.

I dag innan showen har vi varit på sightsing i Antwerp. Inte alls lika fascinerande som Amsterdam men ändå kul att se. Staden är inte så jätte stor, inte lika mycket enorma byggnader och kyrkor fast det gör inget för jag har sett rätt mycket av det innan..=) Men finns ändå mycket, för när vi kom till shoppinggatan så fanns det ändå väldigt mycket affärer där. Jag drack världens godaste kaffe latte iaf! Jag har ju inte varit någon kaffedrickare innan men det blir faktiskt mer och mer nu. ( Vet inte om det är gott eller ont??) Finns inget bättre än att sätta sig ner på ett mysigt fik med en varm kaffe efter allt promenerande vi gör på våra sightsingturer. Sa just till de andra att vi borde ha en stegräknare på oss för att se hur mycket vi går på en dag, det blir en hel del. Men det är så skönt och samtidigt kul att man glömmer hur mycket man går. Alltid nya intressanta saker att se..

Ha det så bra allesammans!
Massor av kramar!