Audition

Mamma du kan vara lugn nu, audition är över och det gick bra=). Var sjukt nervös, egentligen vet jag inte varför, detta ska man ju göra för att man älskar det och då ska man ju njuta. Lite därför jag gör show i stället för att tävla för att slippa samma press och kunna njuta lite mer av att åka. Men när det kommer till saker som audition går det inte att komma ifrån att man blir nervös. Detta var första gången för mig. Varför är det alltid så att man måste springa på toaletten tusen gånger när man är nervös?? Det måste jag göra.. Men hur som helst gick det riktigt bra. Har ju inte hunnit träna så mycket på snövit. men detta var det bästa jag gjort så det var ju bra att det kom i dag. Jag är jätte nöjd! De gillade även vad de såg så det var bra. Nu får vi helt enkelt se vad som händer. Jag kan pusta ut ett tag iaf, inget mer att göra nu..Tack alla för era lyckönsknningar, det hjälpte!

Har fått vara med i de två nya numren även i dag i alla 3 shower. Här följer 2 bilder så ni får se dräkterna vi har. Bilderna är inte de bästa då bakgrunden är dålig. Dräkterna kanske ser lite rolig ut men lovar att de är super fina på isen när alla är tillsammans. De håller nog ni som sett showen med om!? Helt rätt Maja jätte roligt att åka i alla dessa coola kläder..Ser fram emot att se korten ni tagit, tack så länge.

Alladin numret

Fisk i lilla sjöjungfrun


Avslutningsvis kan jag även grattulera lillebror Pontus som har tävlat i dag. Han lyfte 100 kg i bänkpress. Även ett grattis till kusin pär som fyller 29 år i dag. Som Pontus sa- bara ett år kvar till 30 nu...=) Sedan fick jag höra från mamma att bollnäs vunnit körslaget mot Udervalla=) så nu kan man vara stolt Bollnäbo!  Ledsen alla Udervallabor men Bollnäs är helt enkelt bäst.. Kan det bli bättre för dig mamma? Nu kan du pusta ut och vara stolt mamma och Bollnäbo=).

Nu väntar sängen och sedan  en sista dag här i finland med 3 shower..Sedan blir det Sverige och Linköping. Har tur att kunna åka hem till Bollnäs 3 dagar innan första showen. Det ska bli skönt! Kan behöva några dagars vila efter denna häktiska vecka. Är helt slut i kropp och knopp men en dag till får jag kämpa på..Men det gör jag med glädje!

Godnatt på er alla!


 

Allt har gått bra=)

Vill bara tala om att det gick bra i de 2 nya numren i dag och tur är väl det, gjorde tom. ett riktigt bra lyft som jag har i Aladdin...(kanske var din lyckönskning Micke för antar att det betyder något sådant?? Visste inte att du var från Finland..? och tack för orden!) Jag hoppas det fortsätter gå bra för det är hård konkurrens om platserna just nu..Det gäller med andra ord att göra bra i från sig. Det är fortfarande lika kul iaf! Numren jag var med i i dag är så bra musik så där kan man verkligen njuta. Det han ja dock inte göra i dag då jag var så nervös och koncentrerad men ska försöka göra det nästa gång, är ju rätt häftigt att åka för så mycket publik och i detta ljus och ljud. Man känner sig riktigt proffsig faktiskt..

Jag har även provat paråkning för första gången nu.Riktigt kul, men svårt! Vi har en paråkningstränare här denna vecka som hjälper till. Hade basic lyft i går på golvet och det var inte så lätt som det ser ut...Jag är helt blå i dag=( Sedan hade vi basicåkning på isen i dag. Många kan ju redan åka paråkning eftersom det är mycket sådant i showen men jag hade tur och hittade en kille som också är ny med det så vi passade bra i hop. vem vet han kanske kan bli min prins om jag ska åka solo någon gång i framtiden för då behövs ju en sådan... har dock inte frågat honom än, bara en tankte från mig..=)

nej nu måste jag sova för i morgon är en lång dag med 3 shower + att jag ska göra audition för Snövit efter showen,sjukt nervös, igen..

Här följer äntligen lite bilder... Lovar att det kommer mer i framtiden!

Jag i min fina morgonrock, (blev verkligen nöjd med den, tur jag köpte den Soffan! Har fått så mycket beröm för den.) Man måste ha det när man springer runt mellan  numren. På denna tavla står alltid all info, tex vilka nummer man ska vara med i för det är alltid olika+ alla tider och allt så den måste man kolla ofta!

Jag inför finalnumret.

Jag inför balen i askungen.

Jag inför drillnumret. (Vi är soldater i askungen)
Detta är Johan som duke i askungen
         Så här ser det ut när vi sminkar oss. Alla har sin egen plats. Och så här fin blir man när det är klart.. (Alla är tvungen att ha en sådan strumpa på huvudet, skit fullt men till för att dölja håret eftersom vi alltid har peruk.)

Nej nu får det verkligen bli godnatt. Tog mycket längre tid än jag trodde att lägga upp alla bilder men har ju lovat att det ska komma rätt länge..får sova 5 kvart i timmen ist=)

Sjukt nervös...

Ja då är jag sjukt nervös igen..Ska nämligen vara med i 2 till nummer i dag, Aladin paraden och fisk i lilla sjöjungfrun...Hade gemensam träning med alla lite i går men aldrig gjort det i kläder..Men det ska bli kul! Berättar i kväll hur det gick..

tjohoo=)