Mexiko city!

Ja då var vi klara i Mexiko city, kan inte fatta att jag varit här i 4,5 veckor..Sista showen är precis klar och i morgon väntar en 8 timmar lång bussresa till Guadalajara, kanske inte något jag ser fram mot men det ska ändå bli kul med en förändring. Nog för att det fortfarande är massor jag skulle vilja gjort här så är jag ändå nöjd. Jag har hunnit med rätt mycket ändå. Jag har bilder och minnen för livet från mexiko city och förhoppningsvis kommer jag tillbaka hit en dag och kan göra det jag inte hunnit med. En summering av vad jag hunnit med:
*Pyramiderna
*Basilika de gudalupe
*Sightsingtour runt hela mexiko.
*Sett det historiska delen av staden med alla gamla byggnader och kyrkor,
*Six flags nöjefält
*Museo nacional de antropologia, (det var super stort och massor att se och vi han bara med en liten del. Det visar ju hela mexikos historia men vi han se bla mayaindianerna, då tänkte jag på dig richard...
*Zoologico de chapultepec (massor av djur var det!)
*Frida Kahlos hus som i dag är ett museum, hon var en känd konstnär från Mexiko. (Då tänkte jag på dig Micke eftersom du också är konstnär) Här är lite bilder från museet.

 
tyvärr fick man inte ta bilder inomhus så dessa kanske inte säger så mycket. mer än att huset kallas la casa azul (de blåa huset) Det var ett litet men mysigt museum. Påminde om Anne Franks hus i Amsterdam tycker jag.)

* Black market och vanlig shopping samt bio.
* Många trevligaresturan besök.  gårdagens middag på den brasilanska resturangen var jätte god! Tänkte bara på pappa och pontus då det serverade massor av nygrillat kött direkt på tallriken. Det var allt slags kött och som ni kanske kommer i håg från brasilien så var stekarna riktigt goda där. Till det dracks det Caipirinha.

Som sagt jag har ändå hunnit med en hel del. Jag tänker mycket på er där hemma och blir jätte glad för era kommentarer och när jag får prata med er! De stunderna lever jag på!

tack från mexiko city!

Black market!

Ja i går var vi på black market och vi överlevde=) Det var faktsikt inte alls så farligt som jag trodde det skulle vara. Det kändes lite som vilken marknad som helst som man kan se här i Mexiko bara att det var mycket större.. Vi var där på morgonen och då är det lite lugnare så det var ju bra. Efter marknaden var vi på det fina köpcentret och shoppade lite. Jag hittade lite små fynd både på marknaden och på köpcentret. Efter det var jag och fixade mina naglar och sedan på massage. Det var såå skönt! Behövde det verkligen! Så ont i kroppen och mina naglar såg förjävliga ut..Det kändes bra efteråt..Kvällen avslutades med super god middag på Prego, en italiensk resturang. Jag åt så jag höll på att spricka..Som ni kanske förstår var det en bra ledig måndag nog för att det inte blev så mycket till vila..Har 2 shower i dag och i morgon så det händer inte så mycket annat så då ska jag bara vila och packa..Vi ska ev på en brasilansk resturang i kväll, det ska bli gott för maten i brasilen var jätte god, eller vad säger du pappa??

Hoppas allt är bra med er där hemma! Ingen som har något roligt att berätta eller så?? börjar sakna Sverige nu så vore kul att höra något från er!

Erik, Sari (den finska tjejen jag träffade på flyget hit), jag, Mel vår PD och Daniel

De lagade äkta italienska pasta framför bordet som var jätte god! Detta är saris favorit resturang och hon som varit i Mexiko många gånger kommer alltid tillbaka hit.

Puss å kram

Äntligen klara!

Ja då var vi äntligen klara med showerna för denna vecka. Det har varit en tuff vecka så den lediga dagen i morgon är väldigt välbehövlig! Jag har fått göra tinker fairy alla shower i helgen vilket har varit kul men också jobbigt eftersom man är betydligt nervösare när man gör nya nummer.. (Jag har gjort 2 olika fairys så det gör det ännu rörigare..)Både kroppen och knoppen är helt slut + att jag kommer att få fina blåmärken då jag ramlat 2 gånger illa. Första gången i går i seahourse då någon åkte rakt in i mig pga av panik då något oväntat hände honom (så det var inte mitt fel den gången). Men i dag var det mitt eget fel när jag föll i wilde beast..ni ska få se kosymen en annan gång så förstår ni att det inte är den bästa att ramla i,,,Man har som ett stort djur som sticker upp på ryggen så när jag ramlade i den gick den sönder och det är inte lätt att komma upp. Jag ramlade för att det var alldeles för trångt när vi skulle runt ett stort berg vi har på isen..Det är inte min normala roll så det är inte bara att vara spare för nummer..Men som tur är fick vi beröm och numret löste sig på bästa möjliga sätt.. Men som sagt nu är vi klara och i kväll ska vi fira då det är överraskningsparty för en tjej som fyller år till veckan, det ska bli skoj och välförtjänt till oss alla. I morgon ska vi kanske till the black market, hoppas jag överlever..=) Ni får väl se på tisdag om det kommer ett nytt inlägg eller inte..


Puss å hej leverpastej!