Uppe från en dag vid poolen..

Nu har jag precis kommit upp från poolen. Det var jätte skönt men tom jag som älskar solen fick nog. Den är så stark att jag inte orkade mer. Jag har nu ätit lite lunch på rummet och tar nu det bara lugnt. Tänkte gå ner igen men Becki (tjejen jag delar rum med) kom precis upp och sa att det var kallt nu och att det regnade lite. Jag ska faktiskt lägga mig och vila lite middag ist och läsa i min bok som jag sällan gör. Antagligen går vi ut någonstans i kväll för att äta middag så vi får se oss omkring lite. Men jag lovar att passa mig och aldrig gå själv, nog för att det faktiskt känns ganska tryggt. Men det är klart nu har jag ju inte gjort så mycket..Vi får åka taxi direkt utanför hotellet till ishallen och sedan har vi bara varit på hotellet. Men bättre det säkra före det osäkra!
  
jag på balkongen redo för poolen

Antoniette, becki och jag vid poolen

Poolen!

Har precis vaknat efter en härlig natts sömn, nästan sovit i 12 h men det var välbehövligt! I dag har vi en ledig dag innan det sedan väntas träning tisdag.-söndag. Denna dag ska jag bara slappa och fortsätta ladda batterierna för att orka med allt, därför blir det poolen idag! Vi har en liten pool på hotellet med solstolar. Satt där typ 10 min igår och höll på att dö så varmt det var. Solen är super het, står precis rakt ovanför oss så man måste passa sig! Annars är det inte så jätte varmt, kanske 20-25 grader så det är rätt lagomt!

hoppas ni alla har det härligt i Sverige och njuter av det härliga vädret. Lider med er som måste jobba eller är på tyringe..

puss å kram

Framme i Mexico!

Ja jag har kommit fram till Mexico välbehållen så alla kan vara lugna! Hemskt ledsen att jag inte hört av mig innan men telefonen funkar inte och jag har inte haft tid till internet. Men i kväll har jag köpt internet då det inte ingår i hotellet ( antog att alla vill höra att jag lever..) Resan gick bra fast den var väldigt lång, på slutet trodde jag att jag skulle dö. Rumpan bara värkte efter att ha suttit så länge och trött var jag som en tok. Sov knappt natten innan. Somnade dock några gånger på planet och det måste ha sett förjävligt ut då mitt huvud alltid hänger och jag dreglar..Men jag kan inte hjälpa det..Var så sjukt trött att jag sov så djupt, jag missade tom med maten så jag var tvungen att gå och säga till senare..Då är man trött!

Man måste fylla i papper för att komma in i Mexico och när vi gjorde det visade det sig att tjejen bredvid mig också var med i Disney (hon tog upp lappen med adressen som jag då såg) snacka om komiskt..Det var bra då fick jag sällskap och lite hjälp. Vi blev sedan hämtade på flygplatsen och körd till hotellet. Där packade jag bara upp, tog en härlig dusch (som var välbehövlig efter allt resande) och somnade sedan som en stock efter nästan 2 dygn utan riktig sömn...

I dag har det varit full fart sedan 8.30 då vi lämnade hotellet för att börja våra reharsals. Vi är 7 st som är här tillfälligt så det var vi som tränade i dag. Var sjukt nervös för hur det skulle gå då jag inte haft skridskorna på mig på över 2 månader och mina fötter är inte de bästa men det gick bättre än väntat så ja hoppas det fortsätter så. Vi han med en hel del i dag och det känns bra. i kväll har vi bara tagit det lugnt, varit och handlat och käkat och nu sitter jag här vid datorn och sängen väntar snart.  I morgon är vi lediga, då får vi se vad vi hittar på.

Som sagt jag lever så ni alla kan vara lugna!  Berättar mer senare om hur det är.
natti natt