Morsdag!

Ja då har det varit morsdag. Egentligen inte någon jätte speciell dag men god middag har vi ätit (men det gör vi ju faktiskt alltid här) samt tårta. Mamma fick även 2 presenter som jag hoppas hon blev glad för. Jag hoppas att alla mammor jag känner har haft en bra dag och blivit lite extra ompysslad kanske.

I morgon var det måndag igen då. Kan inte fatta att tiden går så fort..Förstår inte varför man nästan får lite ångest på söndagen men det hör väl till. Förstår alla som börjar jobba i morgon och det är klart att man hellre är ledig när det är så här fint väder. Ja för Gud vilket härligt väder det har varit i helgen. Vi har säkert haft 30 grader och rena sommaren blev det. Underbart! Pappa och jag var faktiskt i väg och badade i går. Det var nog längesedan pappa premiärbadade så tidigt. Men tro det eller ej så var det 19 grader i vattnet så det var inte alls illa. Dock betydligt kallare på botten. Men det gick att vara i och det var uppfriskande! Det har inte hänt så mycket denna helg men den har varit jätte bra ändå. Vi var ut i går igen men det är väl inget ovanligt vid det här laget...Lika roligt som altid. Vi är riktga dancing queens nu. Vi har även monterat upp vår jätte studsmatta idag. Vilket projekt säger jag bara. Men upp kom den och den höll att hoppa på. Mitt mål för denna sommar är att göra en riktig volt. Jag är så himla feg och vågar aldrg prova men innan sommaren är slut ska jag ha gjort det.

Nä nu får det allt bli sängen trots att man inte vill gå att lägga sig..Men det är ju en dag i morgon med..Ska försöka vara lite nyttig och få lite saker gjorda så jag behöver komma upp ur sängen..Ska se till att boka min biljett till hbg nu. Tror jag åker ner onsdag eller torsdag beroende på vad som finns. Det ska bli skoj! Längtar efter alla där nu. Har haft en jätte bra tid hemma och det är jag jätte glad för.(Men då kommer jag sakna alla här i Bollnäs..) Önskar verkligen att det var närmare mellan Bollnäs och hbg så jag kunde vara på båda ställerna enklare..Men men man kan inte få allt i livet. Kort sagt är jag glad för att jag har både Bollnäs och hbg och jag älskar alla jätte mycket! Jag är så glad för allt så jag gör bara det bästa av allt! Det kommer komma många fler härliga sommardagar/kvällar som vi alla ska njuta av, var vi än är.

God natt på er alla!

Vilken dag!

Ja i dag har det varit full fart! Vaknade 8.20 vilket jag tycker är väldigt bra med tanke på att jag inte behöver stiga upp någon särskill tid eftersom jag är ledig, men är det något jag lärt mig så är det att stiga upp i tid som gäller om man vill få saker gjorda..Sover man länge förstörs hela dagen! Så i dag har jag varit väldigt effektiv vilket känns bra. Härligt jobbat Sofie!

Jag började med att hjälpa till lite i hushållet vilket jag tycker jag kan göra då både mamma och pappa jobbar och jag bara är hemma. Jag har det så bra här annars vilket är skönt men känns mycket bättre om jag kan hjälpa till lite. Efter några timmars städning, en snabb frukost i solen och en dusch begav jag mig ner på stan för att fixa lite ärenden. Behövde tex scanna mitt pass till Disney så de kan söka Mexikanskt Visum åt mig. De sa att de behövde hela passet med blanka sidor så jag var till pappas jobb och fixade det. Tänkte att några blanka sidor blir väl bra och var jätte nöjd att jag fick hjälp med det och vart klar men nu visar det sig att Mexico måste ha alla 40 sidor i passet för att kunna fixa visum...Är inte det helt otroligt?! Så det blir till att återkomma på måndag. .Som tur var är Carina och de andra på pappas jobb så snälla och hjälper mig så jag hoppas det är ok att jag kommer tillbaka.Tusen tack så länge iaf! Alla är alltid så gullig mot mig där och frågar hur det går och tycker det är så roligt för mig, det är jätte kul! Efter att ha farit mellan alla ställen var jag på fotbehandling för första gången i mitt liv. Det var bra. Har så fina fötter nu=) Nu får det gärna bli sommar så man kan visa fötterna..Jag har fått så mycket skavsår och fula ärr på fötterna så jag tyckte de var värda en behandling. Men hon som gav mig behandlingen tyckte ändå de var så fina så det var väl bra. De är alla dessa fula knölar bara...Förresten apropå knölar så ska jag inte ta bort min knöl jag fått på foten. Fick komma till en specialist i måndags men han ville inte ta bort den. Han ansåg att jag kommer få mer problem om jag tar bort den. Så nu får jag hoppas på att det går bra i skridskorna ändå.

Sedan har jag och mamma varit ner till Gävle i kväll och hälsat på Viktoria min gamla tränare. Det var jätte kul. Hon har fått en till liten bebis som vi var och grattulerade. Den var så söt. Det var mycket trevligt! Så kul att prata gamla minnen. Hon har verkligen gjort så mycket för mig genom tiden och mycket tackvare henne har jag nått Disney. Man kan säja att jag följer hennes fotspår för hon har en gång själv åkt för Disney On Ice. Hon tycker det är jätte kul att jag är med där och det tycker även jag. Hon sa till mig nu, Sofie enjoy your time there, du kommer att ångra dig sedan. Detta tillfälle har du bara en gång i livet och kommer aldrig att glömma det. Hon har så rätt. Det ska jag verkligen göra i fortsättningen. Jag är så glad att jag har skrivit på ett till kontrakt. Nu vet jag precis hur det är och vad som förväntas. Jag har nog inte riktigt förstått innan vad det är jag är med om men nu efter en tid hemma börjar jag göra det. Jag ska leva som en isprinsessa för det är just vad jag är nu!

Kvällen avslutades med en härlig kvällspromenad med Tyzon. Rena sommarkvällen, så härligt att det är ljust så länge. Här följer lite bilder:

Tyzon, en igelkott som blir skämd av Tyzon och jag.

Mamma och Tyzon. Ni kanske förstår var jag fått min matchning ifrån?? Röda skor, jacka och självklart rött koppel! Alla säger hela tiden att jag blir mer och mer lik mamma å det kanske stämmer??

Jag och Tyzon på väg på kvällspromenad.

Ni får ursäkta mig om det blev ett långt inlägg men ni känner mig väl vid det här laget och ska jag berätta något ska det göras ordentligt..Sorry..Nä nu får det allt ta att bli sängen så man kommer upp någon gång i morgon med. Det ska ju bli fint väder så då kan man inte ligga och sova inte..

Godnatt på er alla!

Vilken helg!

Ja gud vilken helg jag haft! Klara bella är hemma igen å då är det verkligen som vanligt i Bollnäs. Klara är en av mina barndomskompisar här i från Bollnäs och med henne i sällskapet har man alltid kul. Det roliga är att fast vi varit i från varandra väldigt länge är det precis som vanligt när vi träffas trots att vi knappt pratat under tiden. Hon har varit och rest i Nya Zealand och Thailand. Hon är den som styr upp allt här i Bollnäs. Så även denna gång vilket slutade med fest i Laviken där hon bor. Det ligger lite utanför Bollnäs vid en sjö, jätte fint! (Siri det var där vi åkte pulka i vintras när du var hemma)
   
Kanske vårat pulkåkande som gjort att skylten vält??

Vi var ca 12 stycken som hade fest i går och det var jätte kul. Vi sov kvar där och i dag har jag, Klara, Johanna och Sandra (de jag mest brukar vara med i Bollnäs) legat ute i solen och bara slappat, snackat skit och kollat in as roliga videor på Yutube. Har skrattat så jag nästan dött...Ni måste kolla in denna, STAMPA MED LEROY (OFFICIELL)Någon som känner igen dansmovsen?? Har varit jätte härligt väder idag! Jag tog mitt premiär bad för år. Tror jag aldrig har badat så tidigt i Sverige innan för säsongen. Det var inte jätte kallt men väldigt uppfriskande! Kanske ca 15 grader. Har det på bild så ni kan tro mig=)
  

Nu kommer jag sova som en stock, blev inte många timmars sömn  inatt...

Natti natt!


.