Börjar med att säga grattis till brorsans SM-silver, härligt jobbat!

Ja nu är även denna vecka avklarad och vi är nu på väg mot Moline i staten Illinois. Det är en bussresa på ca 3 h. Veckan har gått bra är dock väldigt trött, som jag älltid är en söndag men det är väl förståligt med tanke på alla shower vi har. Jag har varit tingeling 3 shower och även dvärgen glader 2 gånger denna vecka. Det är kul med nya roller men samtidigt spänning på ett annat sätt. Dvärgarna är verkliven inte lätt, numret är rätt långt och alla dessa steg i de stora kostymerna är svårt! Svätten rinner av mig när vi är klara..Men kul att testa på! Annars jobbar jag på med Aurora..Känns lite bättre i fötterna nu så hoppas det är på väg åt rätt håll så jag kan träna normalt. Det bästa är att inte stressa något utan jag ska låta det ta den tid det tar. Ryggen känns också bättre så vi kan försöka med lyften igen men jag måste vara försiktig så det inte dras upp igen..

Des moines var som sagt inget jätte speciellt men tog nån bild när vi strosade runt i staden. Samt en bild från thanksgiving lunchen som var jätte god!
State capital för Iowa
 City hall
 
Jag önskar er alla i sverige en trevlig första advent, kan inte fatta att det är jul..Gud vad tiden går fort!

Platt fall som en pannkaka..

Ja det är vad jag gjorde i dag som musen susie..Jag blev så till mig när publiken var på hugget och gjorde lite mer konster än vanligt tex ett fint flygskär men jag råkade böja mig för mycket framåt och eftersom klänningen är så lång trampade jag på den och föll platt som en pannkaka framåt och kunde knappt ta mig upp..Snacka om att mina knän gör ont nu..Oväntade fall gör alltid ont, (ja alla konståkare vet!). Det  komiska i det hela är att Caroline gjorde pannkakor till mig innan showen (så inte mer pannkakor för mig..=)). Det kändes som hemma när man var liten, kommer hem från träning till osen av pannkakor och äter nygräddade pannkakor tills man är proppmätt..Sedan när barnen är mätta och belåtna ja då får föräldrarna äta några stycken. Så var det idag, super gulligt av henne! Hon gjorde det enbart för mig..

Annars gick showen bra i dag, arenan vi uppträder i denna vecka är jätte stor och isen är nästan fullt stor så snacka om ovant för oss.. Alla var helt slut efter numren då det är skillnad från att åka på mindre is. ( Dock gäller det ej mig då jag är i super form..=p) Har varit till doktorn igen för min rygg i dag och fått starkare medicin. Den är bättre men gör ont men det är tid som behövs för att den ska läka men förhoppningsvis hjälper nu även medicinen att skynda på den lite. Fötterna kändes bra i dag vilket var skönt men så fort showen var över gjorde de int igen, så drygt..Så det får bli en till vecka att bita i hop av smärta..Nog pratat om alla krämpor nu, i morgon är det thanksgiving som är stort här i USA och det ska vi fira med att ha gemensam lunch i morgon, hoppass det blir trevligt! Kommer dock inte bli som förra året som var helt otroligt, ja Siri du kommer i håg..Men life on road is differnent!

Natti natt!

Grattis pappa!

Ja ett stort grattis på födelsedagen! Kul att prata med dig idag. Hoppas middagen blev god (men det tvivlar jag inte på..) och att ni gillade den belgiska ölen. Vill även passa på att gratta kusin bea som fyllde i går. Hoppas du hade en bra födelsedag!

Ja nu är vi i Des Moines i Iowa. Det är lite bättre stad än förra veckan men ingen höjdare så blir ta det mest lugnt även här. De har en relaxavdelning på hotellet som jag snart ska teta på (passar bra då det regnar ute). Ska tillbaka till doktorn i morgon för min rygg då det inte har blivit bra. Ska försöka få mig en remiss till kiropraktor då det hjälpte sist gång. Svårt att veta vad som är bäst när det inte är jätte dåligt men tror det är bättre att gå i väg om jag kan. Annars försöker jag bara vila och ta igen mig så hoppas fötterna  ska kännas lite bättre i morgon när det är dags för show igen.

kram på er alla!