Bakersfield!

Nu har jag kommit fram till kalifornien och bakersfield. Det är ett rätt litet ställe tror jag med inget direkt speciellt att se. Men vårat hotell är myisigt och känns lite som att vara hemma. Det är inga skyhöga hus utan bara 2 våningar och många olika längor med hus. Jag har utsikt mot poolen med egen balkong, super skönt! Luften är helt annan här. Solen är super varm men på kvällarna blir det lite kyligt. Inte så fuktigt som Florida, rätt skönt faktiskt. I dag har jag bara tagit det lugnt och gjort ingenting., (var äntliggen till banken så lite duktig har jag varit=)) Vi behövde en ledig dag innan vi gör våran tripp som blir av i morgon. Vi ska till någon slags park och vandra i naturen. Det ska faktiskt bli spännande då det ska vara riktigt fint. Ni får höra sedan hur det var. Måste sova nu då vi åker halv 7 i morgon.
Här följer lite bilder från vårat hotell jag tog i dag;


Lämnar Florida..

Ja nu sitter jag på flygplatsen och ska snart till att flyga till Kalifornien..Kan inte fatta att vi redan varit i Florida i 5 veckor, nog för att det känns som jag varit borta i evigheter..Vi flyger nu till Biekersfield där vi ska vara första veckan. Vi är lediga ända till fredag då vi har första showen. Det ska bli så skönt med lediga dagar. Vi håller på att planera vad vi ska göra dessa dagar, ni får höra sedan vad det blev..

Showerna i helgen har väl gått bra förutom att jag inte är nöjd med Tingeling så jag är lite nere efter det. Jag vet att det kommer fler chanser och det är bara bita i hop och göra det bästa. Det som fattas är mer rutin för det är nervöst att åka för så stor publik och helt annorlunda med ljud och ljus..Jag ska försöka njuta av dessa dagar nu och ladda om så förhoppningsvis är jag mer positiv när det är dags för show igen till helgen.

Jag passade på att njuta av Miami en sista gång i går kväll med middag och de fantastiskt stora och goda drinkarna som jag har tittat på hela veckan när jag gått förbi. Det var trevligt och gott! Som ni ser var drinkarna verkligen enorma...
 

Limousin..=)

Ja i dag kan jag skryta med att jag åkt limousin för första gången i mitt liv, (får hoppas det inte är för sista dock..=p). Vi hade tidig morgon PR i morse, 6.45 skulle de hämtta upp oss. I sista minuten kommer jag nerspringande från hotellet och tittar mig om och undrar vilken shuttle som är vår..Ser ryggen på en kille som också ska med och han hoppar in i en vit stor och snygg limousin mitt utanför dörren. Nyvaken som jag var fattade jag det knappt men vi åkte alltså limo till ishallen, coolt säger jag bara!

Hinner inte skriva mer nu utan måste i säng så jag orkar med morgondagen med hela 3 shower + att jag ska göra tingeling, det ska iaf bli kul! Har inte gjort mkt i dag men han med stranden några timmaar i går vilket var härlligt. Vad passar inte då bättre en att avsluta med 2 bilder därifrån bara för att göra er hemma i Sverige lite mer avis..=) Tänker på er alla!

En luftballong kom seglande, ser härligt ut!

Vad skulle man göra utan vatten?? Jag älskar havet!