Valborg!

Ja då var det sista april och i morgon är det maj månad, gud vad tiden går fort säger jag bara! Jag har redan hunnit vara hemma 3 dagar..Jag har varit effektiv så jag ska hinna med allt jag vill (försöker lära av misstag, är ju alltid tidsoptimist och hinner hälften av vad jag tänkt under min lediga tid men i år ska jag banne mig hinna allt!) Så jag har varit till tandläkaren, optiekern, packat upp allt, börjat ta hand om post och i dag har jag varit på massage vilket var skönt. Firar inget speciellt för att det är valborg då jag är jätte förkykd och trött + att vi ska på en liten tripp till Borlänge i morgon och se brorsan tävla samt hälsa på kusin med småbarn, det ska bli kul!

Trevlig valborg på er alla!

Sverige here I am!


Ja då var jag på svensk mark igen efter 8 månader i USA och Canada. Ni Kan tänka er hur många städer jag hunnit vara på då vi är en vecka på varje ställe..Enkel matte säger att det är en del...Det är ett otroligt äventyr jag är med om vilket jag är glad för att jag gör nu men kom i håg att det är aldrig försent att resa..Så Richard du kan göra det när du är pensionär..=)

Resan hem var lång, precis 24 timmar. Först buss, flyg, flyg, flyg, tåg, tåg och bil tills jag var i huset på rensbacken..Men nu blir det lugnt med resande ett tag, nu är det bara småtrippar som görs fram till Breakwork. Resa Hbg- Bolläs är ingenting nu med min resvana jag har...FLyget var försenat så min packning han inte med sista sträckan så hoppas det kommer de närmaste dagarna. Tur i oturen är att det hände när jag skulle hem och allting finns, hade varit värre om jag varit på väg någonstans.

Kommer verkligen sova gott i natt (om jag kan sova vill säga efter tidsomställningen..) sedan ska jag försöka ta tag i allt jag behöver göra. Så bara att höra av sig annars kommer det kanske ett samtal i dagarna! Så glad att vara i Sverige och kunna prata i telefon igen=)

home sweet home!

Allt kommer till ett slut..


Avslutningsbild av all cast och crew för Princess classics 2009-2010

Ja det är med blandade känslor jag lämnar USA efter detta år. Ska jag sammanfatta det har det varit ett utvecklande och lärorikt år på många sätt. Jag har utvecklats på många olika sätt både som person och konståkare och är väldigt tacksam för det. Jag har många minnen med mig för resten av livet och kort ska vi inte tala om, så många av olika slag. Jag är otroligt glad över vad jag får vara med om och har insett att jag verkligen gillar detta. Åkte skridskor en sista gång i morse innan showerna och då insåg jag att jag älskar detta och är inte redo att lämna än. Med lite vila kommer jag vara taggad att komma tillbaka och anta nya utmaningar och bli bättre på allt. Jag gillar verkligen paråkning och vill utvecklas mycket mer där. Men först vila då kropp och knopp behöver det. Längtar så efter alla nära och kära då jag varit borta i 8 månader..

Sverige here I come!
Reser i morgon bitti 9.00 och är på Arlanda tisdag 9.30 om allt går som väntat.

Ses snart!