Parträning...

Ja nu har vi fått hit Tony Paul som är partränare för Disney. Han reser mellan de olika showerna och hjälper till med parträning. Jag tycker det är så himla kul! Jag vill så gärna bli duktig i detta för det är så häftigt och härligt, coolt ja allt på samma gång..Men det är så svårt...jag gör det hela tiden svårare än vad det är med för mig själv. Det är så frustrerande att det ena gången går bra sedan går det ej. Jag och min kropp måste komma i håg vad jag ska göra och inte göra samma fel tusen gånger..Statistiken måste bli bättre om det ska gå att göra parnummer i show...Men jag ska bita i hop och visa att jag kan. Mitt mål är attt göra ett nytt parnummer i show detta år. Självklart ska jag visa vad vi kan på lördag då det är uttagning för alla understudys.. Jag ska då göra Snövit, Aurora och så vill vi göra Ariel och Erik som blir nytt för i år.

Jag mår iaf bättre vilket är skönt. I morgon är det reharsals med sedan har vi en ledig dag på tisdag..=) som sagt det är fullt upp!

Lite battre..=)

Ja nu mar jag lite battre..dagen jag valde att stanna hemma var nog bra for det verkar ha gett med sig lite..dock ar det nagot i kroppen for jag ar inte hundra..har ont i halsen, hostar och sover massor..Men det ar sa pass att jag kan vara med. Gjorde audition for Tingling i gar, gick sadar. Det ar fortfarande inte klart an helt vilka roller alla ska ha, vi far vanta och se..
I morgon har vi hel dag pa ishallen med runthru av alla nummer. sa dags att sova nu, klockan har sprungit i vag da vi var i vag och handlade pa Wallmart och det kan ta tid sa sjukt stort det ar! Men vi fick en hel del handlat sa det var bra!
natti natt!

Sjuk...

Ja jag har blivit sjuk...Sa typsikt! jag borjade kanna av halsen i lordags innan jag akte sedan har det gatt lite upp och ned. I gar efter forsta dagen pa isen hade jag sprangande huvudvark nar jag kom hem..Somnade som en stock 21.45 och vaknade 9 i morse, lite halvfebrig och fortfarande jatte ont i halsen..bestmade da att stanna hemma i dag och forsoka kurera mig. blir mer viktig traning senare sa forhoppningsvis ska jag kunna vara med da.. Vill ju sa garna vara med det ar ju liksom nu det galler men vet att det inte ar nagot att gora at saken..
Har sovit fran 14-18 i dag nar Matvey var borta. Sedan har jag haft sadan tur och fatt maten lagad, jatte god kyckling soppa som var alldeles len for halsen och gjorde mig varm i hela kroppen. Han overraskade aven med blommor for att jag var sa sjuk. Sa himla gulligt! Ett stort tack for allt Matvey!
Kanner mig sadar nu, ska sova tidigt och hoppas pa det basta...
Lite bilder fran varta hotell rum som ar helt ok.
De fina blommorna jag fick pa varan balkong.