Break igen...

Ja då är sista showen för detta året snart slut..Ja helt ofattbart att säga att nästa show blir nästa år men så är det! Dags för ett nytt år och nya möjligheter...Vi reser snart till Syracuse, NY som är nästa ställe, resan är ca 6 h, hoppas det går smidigt då vädret varit lite sådär den senaste tiden men det verkar ha lugnat sig. Det är snö men inte så kallt, ca + 3 kanske i dag. Det ska bli skönt med lite ledigt igen då vi hade många shower på kort tid, lite ovant efter break så lite mera break är inte helt fel...Nästa show är 5 Januari. Vi får se vad vi  hittar på under breaket men inget specielt planerat. Vi ska fira nyår på hotellet med andra från showen, lite knytkalas tror jag det blir. Hoppas det blir bra men det blir vad man gör det till=). Var och panikshoppade en klänning på mallet här intill i går kväll så jag är redo! Hade inget att ha på mig men tur att jag inte hade allt för mycket tid där då det finns hur mycket som helst snyggt!

Gott slut på det nya året!

God fortsättning..

Ja god fortsättning eller vad säger man efter juldagarna?? Hoppas att alla har haft en bra julhelg med mycket gott! Förresten hur gick bandyn i dag, ja för det är väl fortfarande annandagsderby mellan Bollnäs och Edsbyn?

Med mig är allt bra. Showerna går bra, man kommer in sig rätt snabbt. Dock är det fortfarande snöoväder...ja eller egentligen är det väl inte så farligt här men man klarar liksom ingen snö alls..Dock är det mycket värre på andra ställen, tex är alla flygplatser i NY stängda så fam. Coursens flyg till Florida är inställt så de har bilat ner..De lär ha tagit ett tag. Tur att vi inte behöver ut och röra på oss än, vi reser med buss på onsdag till Syracuse, NY förhoppningsvis ska det vara bättre då...

Nu ska jag sova, 2 dagar till med 2 shower vardera. Vi har ätit ris och chili i kväll samt hemmagjord pizzasallad som jag är en hejdare på att göra nu..=)
natti natt!

Vilken jul!

Ja gud vilken underbar jul jag haft och en jätte mysig tid hos familjen Coursens. Det har varit jätte skönt att vara ledig men ser faktiskt fram emot att vara på plats igen med showen och Matvey som nu är i Providence, RI. Under resans gång insåg jag hur mycket jag gillar mitt jobb och ser fram emot att starta igen, första showen i morgon 12.00 sedan ytterliggare 2 st så det blir full rulle på en gång! Jag är så otroligt tacksam för allt som familjen Coursen gjort för mig denna vecka, det betyder så otroligt mycket att få vara med en familj när jag inte är närheten av Sverige. Är så glad för alla nära och kära jag har och ni alla betyder så mycket för mig! Hoppas alla hade en god jul!

Julafton tillbringades hos Lindas syster med alla kusiner. Det var middag, paketutdelning och paketspel där alla får en present var samt fika och massa gott! Alla är så himla gulliga så jag är väldigt glad att få vara del av allt detta. I dag firade familjen själva med paketöppning framför öppna spisen, frukost sedan promenad med hundarna i skogen en sista gång för mig, lunch och sedan begav jag mig. Som sagt en mycket bra ledighet! Här följer några bilder och mer finns på facebook. God fortsättning på er alla!

Mrs and Mr Coursen och jag.

Alla barn

De långa matbordet med alla samlade för middag!