OS Match!

Ja nu är det nog OS höjdpunk i de flesta folks ögon här då Canada-USA spelar final i hockey. Mestadels av folket här är från de länderna..Själv bryr jag mig inte så mycket då jag hade velat se Sverige där...Kan inte fatta att OS är över och vi nu får vänta 4 år till. Det har varit kul att vara i Canada då det är OS och jag har köpt mig en OS tröja härifrån så jag har ett minne.

Vi är nu snart på väg att lämna London för Montreal som är vårt nästa ställe. Längtar så då det finns mycket att se och göra + att det är min födelsedag till veckan. Dock är det fullt upp denna vecka då vi kommer dit 4 i natt och har sedan 2 shower onsdag och torsdag, 3 shower fredag och lördag och sedan 2 på söndag så totalt 12 shower denna vecka..Men jag ska försöka hinna med lite sightsing och i morgon ska jag till sugar shack där det bla tillverkas sirap som Montreal är känt för. Det ska bli spännande att se vad det är. På tisdag ska vi har tjejparty så det blir fullt upp. Men det ska bli kul så jag ska nog överleva..=) sova kan man göra när man är gammal eller vad säger ni kära läsare??

Hoppas ni alla får en trevlig vecka!

Kontrakt för 2010-2011

Ja nu har jag skrivit på kontrakt för nästa år att komma tillbaka till denna show. Kontraktet börjar 22 august till 10 april som det ser ut men det kan förlängas till maj. Touren är även nästa år i USA men andra städer jämfört med i år. Det känns rätt att jag vill fortsätta göra detta. Jag har verkligen börjat se resultat nu så jag vill ge det en chans och för att utvecklas så mycket som möjligt är USA och denna tour bra. Klart det kanske hade varit mer intressant med en annan tour som reser någon annanstans men jag gör detta inte bara för att resa utan även för konståkningens skull och just nu för tillfället tycker jag det är jätte kul! Som sagt papper är skriva men saker kan fortfarande ändras men ändå skönt att något sånär veta vad som händer nästa år. Nu är det bara sommaren som ska bestämmas vilket jag har en del alternativ för så det kommer bli bra.

Dock kommer jag sakna er alla nästa år om jag blir borta igen men först får vi umgås i sommar och alla är mer än välkommen att hälsa på!  Nu är det 8 veckor kvar av denna tour, pang så kommer jag vara hemma...=)Konståkning!

Ja i kväll är det avgörande för damernas konsåkning i OS. Det kommer bli så spännande..Korta programmet var helt otroligt, så många duktiga åkare att det inte finns placeringar för alla. Vi får se hur det går..Vi har show i kväll så vi missar början men ska skynda mig hem och se resten.

Har inte kunnat uppdatera bloggen innan denna vecka då det inte går att komma in på några blogg sidor från hotellet så får passa på nu när jag är på ishallen. Veckan har varit bra. Kollat OS, shoppat hela dagen i går samt bara promenerat runt lite i London. Det är en mysig stad och här är vinter. Snöar men är rätt varmt så är nästan som regn men det är väldig vitt och fint iaf. Vi har pool, jaccuzi och bastu denna vecka så det har jag också passat på att uttnyttja. Veckans mathandling har vi gjort på en marknad som ligger nära hotellet. Den är jätte mysig så vi har handlat förskt av allt. Så gott! Hittade linfrön, solrosfrön och olika gryn så nu har jag för riktig god nyttig musli igen. Sådana råvaror är mkt svårare att hitta i USA så det var toppen!

Hoppas ni alla nära och kära mår bra!