En lång dag äntlligen över..

Ja när vi har 3 shower på en dag är dagen super lång!  När jag gick till ishallen 8 i morse tänkte jag för mig själv ok om ca 13 timmar går jag tillbaka denna väg..ja så lång är en dag för oss..Me som tur är gjorde jag Aurora andra showen så det gör det hela spännande och mer händelserikt + att jag måste koncentrera mig för det. Var ju bara andra gången jag gjorde det. Det gick ok, inte lika bra som förra gången men som man brukar säga i bland är andra gången värre. Matvey sa att det var hemskt men det tar jag med en nypa salt. Han gör det ju så mycket mer än mig så han är van nu..Men det är bra att han är kritisk och vill att det ska bli bättre så det ska jag jobba för!
Nu en dag kvar här i Manchester sedan flyger vi vidare till Milwaakee på måndag och öppnar där på torsdag med första showen. Bara 6 shower till veckan vilket är skönt!
 
Passar på att avsluta med ett stort grattis  till kusin Pär som fyller 30 år i dag! Grattis från mig!

Hoppas ni alla har det bra i Sverige och överlever kylan för som jag förstår har ni fått vinter igen.

många kramar

Spa kväll!

Ja i kväll ska några tjejer ha lite spakväll och göra ansiktsmask och naglar och så. Skoj! Alltid roligt att göra det tillsammans. Jag mår riktigt bra nu så det är skönt. 2 shower av 8 är avklarad och det har varit som vanligt. Men i morgon gör jag min veckliga tingeling + att jag ska görra aurora igen på lördag, längtar! Att göra nya grejer gör det hela mer spännande och utmanande vilket är skoj!

En bild från Buffalo på vägen till ishallen.

Mår bättre..=)

Ja nu mår jag bättre. Det blev inte värre vilket var tur, febern gick över snabbt men halsen fortsatte så i går var jag i väg till doktorn för jag var alldeles vit i den. Testet för halsfluss var negativt men doktorn sa att det är det ändå bara genom att titta på den så jag fick medicin. Väntar fortfarande på testet de skickar i väg för halsen så det kan fortfarande vara positivt men det spelar ingen roll då jag redan äter medicin och mår bättre. Jag tog även andra tester när jag ändå var där då jag hela tiden klagar på att vara trött och sjuk så tätt inpå men allt var bra. Men ändå skönt att kolla upp allt så man vet. Nu ska jag göra allt för att äta så bra jag kan och träna lagomt och ta hand om mig själv så gott det går så jag mår bra. Jag har börjat första steget med att köpa mig en slags protein shake som extra tillskott. Jag har varit väldigt i mot extra saker så men har insett att det behövs för det är svårt att äta bra när man lever som jag gör + att man tränar mkt så det kan vara ett bra tillskott att ta. Anna och jag hittade sedan även en söt mixer som vi köpte så nu kan vi göra goda nyttiga smooties med eller bara blanda våra shakar där. Det är en bra grej att ha till mellanmål eller när sötsuget sätter till istället för massa annat skräp. Det är verkligen svårt ibland med vad och hur man ska äta då vi kommer hem sent efter att ha tränat. Känns dumt att äta elva tolv på kvällen men samtidigt har vi då varit i gång länge så något behövs. Jag köpte även en jätte bra reskudde jag kan ha samt, CD:skivor för att bränna ner alla bilder jag tar samt underkläder från viktoria secret. Nn bra och nyttig shopping dag med sånt jag behöver..Gud vad man kan bli glad av shopping!