Closing night party!

Ja det var det i går kväll. Alla shower har det efter att ett kontrakt är över. De hade vi tur och fick vara med på med denna show då der är slut för dem nu. Det var på en restaurang intill hotellet och blev en trevllig kväll/natt, ja var nog inte i säng förren 4 i morse men som tur var hade vi sovmorgon i morse..=)

I går han jag även med att vara in till old town här i Panama city. Det var annorlunda, en del jätte fina byggnader och väldigt gammalt samt såg man även annat..För övrigt är allt bra. Showerna går bra och nu räknas det bara ner tills det är slut. 2 dagar kvar och 5 shower...Lite bilder följer nedan:

Vi som är på breakwork från min show, Ryan, Vicky, Kate och jag.

Middag och jag med 2 olika gaykillar, super goa!Väskan är här=)

Ja nu har jag äntligen fått min väska, den kom i går kväll 24.00. Hade börjat bli galen av panik att den inte kommit så dök den plötsligt upp=) Efter det en efterlängtad dusch med allt tillbehör, efter det blev det en väl behövd natts sömn...

I går var vår ända lediga dag så då gällde det att hitta på något så man kan säga att man sätt Panama. Det lyckades vi rätt bra med. Vi "hyrde" en taxi för 5 h som körde oss runt och visade så mkt som möjligt. Vi han se Panama canalen där vi såg ett fartyg passera. det var häftigt, inte mycket till marginal...Vi var även på en marknad, tittade genom gamla staden och åkte runt och såg oss om. Det var en bra dag!

I dag hade vi lite genomgång på golv för att frächa upp lite. I morgon går vi på is för att sedan på kvällen ha den första showen. Snabba puckar är det som gäller! Vädret är dåligt, världens åskoväder i kväll,men det börjar man bli van i dessa länder nu, tur jag inte är rädd längre annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort...

Några bilder från gårdagen:Panama here I am!

Ja nu har jag precis anlänt till hotellet i Panama. Kan inte fatta vad jag hunnit med mycket den senaste veckan, helsingborg, stockholm, Bollnäs och nu Panama. Det säger rätt mycket så det blir en snabb redogöring för allt jag  gjort sedan sista inlägget då det är en hel del..Kan inte säga mer än att jag har haft en fantastisk tid i helsingborg med massa skoj. Allt i från utgångar, strand dagar, utflykter, möhippa och många trevliga stunder med underbara vänner. På vägen hem mot Bollnäs han jag med ett stopp hos Sofia i stockholm som var mycket trevligt med bla en kväll med allsång på skansen. I bollnäs väntade som alla vet den välkända brännbollyran som blev en klockren helg med rolig utgång. Sedan var det packa som gällde för Panama och nu är jag här efter 29 h på resande fot...Usch säger jag bara och till på det har jag ingen väska igen..Fattar inte varför det alltid ska vara strul för mig..Men men jag lever och det är väl viktigast!

Saknar redan sverige och underbara vänner och familj...Detta är inte roligt just nu..Ska sova  lite nu och se om det kan hjälpa lite..

Ska försöka bättra mig på bloggandet igen. Har varit dåligt med det i Sverige men känns inte lika viktigt då..Lovar även att  det ska bli bilder. Kameran är super!

puss på er alla underbara!