Äntligen hemma!

Ja då har jag äntligen kommit hem efter 50 timmars resande. Usch säger jag bara, värsta resan hittills! Mitt flyg till New York var försenat på måndag kväll så jag missade flyget till Sverige. Det gick inte fler flyg så vi fick vänta tills i går kväll och flyga via amsteram till sverige. Skulle egentligen inte få någon ersättning alls men jag hade tur och träffade några andra svenskar som fick ersättning då deras försening berodde på mekanfel och mitt bara på väder. Vi fick då hotell där vi sov några timmar, (dock utan packning och inga rena kläder eller något) innan det var dags att resa igen. Som plåster på såren fick vi flyga buisness då det var ända som fanns och det var en klass för sig! Maten jätte god, super bra service och säten som sängar..Det gör jag gärna om!

Nu är jag helt slut och vill bara sova men det får vänta. Det är brorsans 18 årdag i dag så han har fest. Ett stort grattis önskar jag dig och hoppas vi får trevligt  i kväll!

Ja då är det över!

Japp nu är alla shower avklarad och mina 3 veckor i sydamerika har kommit till sitt slut. Det känns helt underbart! Jag är så redo att lämna nu, trött på detta fängelse och allt där till men har varit väldigt kul!

Längtar så till att jag är hemma och som det verkar får jag njuta av svensk sommar=) önskar flygplanet kunde flyga mig direkt hem så det inte behvde ta mig 24 h...men så är det..

Kan inte bli ett bättre avslut på denna tid, jag och Lea min rumskamrat (en jätte gullig tjej från Canada) sitter och dricker sangria och tittar på blades of glory, vilken film säger jag bara! Har redan fått många goda skratt!

Ses snart i Sverige!
Tyvärr blir det bildlöst från denna tid, ska nu gå över och ta bilder från ej tjej men hinner inte läggga upp några så det blir senare..sorry..men en iaf, jag och leah dricker sangria en annan kväll denna vecka...

Sista dagen..

Ja det är helt ofattbart men i morgon är det sista dagen i Caracás innan det är dags för hemresa. Vi har 3 shower sedan reser jag 4.30 natten till måndag för att vara på arlanda 9.30 tisdag. Snacka om att jag kommer vara slut..Jag är redan helt död men nu är det bara att bita i hop och klara det sista. Ska bli så skönt att komma hem. Kropp, mage, fötter, ansikte ja allt behöver vila och komma i från fängelset...Ja det är verkligen som fängelse eller som att vara kändis. I morse när vi skulle åka var det extra säkerhets kontroller och massa soldater överallt med gever. Tydligen bor en president från något land på hotellet så det är extra strikt nu. Fast det har varit tufft att vara här har det varit väldigt kul och jag är många erfarneheter rikare!

Nu ska jag sova några timmar innan det är dags igen...hoppas ni hade en bra midsommar alla och det låter toppen om sommaren äntligen har kommit till sverige!