Spöregn....

Ja gud vad det regnar här och blåser, värsta pissvädret! Har precis vaknat efter en super skön natts sömn i min prinsess säng hos fam Coursen. Var jätte trött efter resdagen i går som var lång och vädret var dåligt och mitt tåg var 40 min sent men jag kom fram till sist och nu är jag här...Det är så kul att träffa dem igen och vi ska ha det toppen trots vädret!

Efter regn kommer solsken som man brukar säga...=)

Snart får jag se fam Coursen och Siri..=)

Kom precis hem efter en god middag, ja för en gångs skull var det skönt och gott att äta ute. Vi har lagat mat hela veckan + att jag varit så mkt själv pga av inget showande så det var kul att komma ut. Vi flyger i morgon så vi har lämnat våran spis med truckarna så vi kunde inte laga så det passade bra.

Måste krypa i säng nu för i morgon bär det av tidigt mot Worcester som är vårat nästa ställe. Bussen går 8 för att sedan flyga med layover i Chicago och komma fram i Providence 16.30. Men när vi landar i Providence ska jag ta tåget till fam Coursen och hälsa på dem tills torsdag. Det ska bli så himla kul att få se alla dem en gång till innan jag åker till Sverige + att jag ska åka in till NY och träffa Siri en sväng, jippi. Ska bli så skönt att det händer något då jag är så uttråkad efter denna vecka..Min mun kommer gå i ett...Tror detta kommer göra mig toppen så förhoppningsvis är jag redo för show igen på torsdag..Skadan går åt rätt håll.

Natti natt på er alla som redan sussar gott i Sverige!

Jag var duktig och stod ifrån..

Ja fast jag känner mig bättre och är enormt uttråkad var jag duktig och sa ifrån att vara med i show hela denna vecka. Det var bara 2 dagar kvar här i Lexington så jag tror jag tjänar bäst på att vila helt och vara mer laddad inför nästa vecka. Ryggen känns mycket bättre och jag kan röra mig mkt bättre utan att behöva vara rädd för att det ska göra super ont.  Har kunnat gå på gymet och göra lite lätt vilket är bra men smärta finns kvar. Vila lite längre skadar aldrig fast det är ett svårt beslut att ta när man klättrar på väggarna..

Jag gjorde pannkakor i går igen, ja gud vad vi har ätit pannkakor på sista tiden men det är så gott och vi har haft bladning kvar som vi ville göra slut på nu innan vi ska flyga. Så i går slog vi till ordentligt med allt smarrigt som kan tänkas till. Det var sylt, glass, jordgubbar, bananer och chokladsås..Ja inte det nyttigaste men gott var det! Jag är en hejare på pankakor nu..=) Matvey smaskar i sig med god aptit!

I dag har jag suttit ute i solen och läst medan jag tvättade. Ja det har varit underbart väder! Annars har jag mest gott igenom mina resväskor och planerat packningen då vi ska flyga på måndag igen..Bara 4 veckor kvar i resväskor för ett tag nu...Kan knappt vänta att träffa alla!