Vilken underbar vecka det varit!

Ja jag har haft en jätte bra vecka i Helsingborg och är jätte glad för det! Jag känner verkligen att jag hunnit umgås mycket med alla jag vill, klart man alltid vill ha mer men är ändå jätte nöjd. Det har varit så roligt och jag är så otroligt glad...=)

I går hade jag en jätte lyckad kväll. Det blev en underbar god middag med grillat hemma hos Joanna med Lisette och tjejerna och sedan avslutades det med en runda i stan på hälsing, zoobar och för att sedan dansa loss på Cardan med Maja och Richard. Det var riktigt skoj tack för det och skjutsen hem=) Men det var kul så det gör inget att man i dag är lite trött och små seg..Det är passande väder för söndagsmys då det är mulet och regn..Snacka om att vi hade tur med vädret för i går kväll sken solen hela kvällen och det kändes nästan som sommar fast det var kallt i luften. Underbart som sagt!

Nu är jag på väg till Emmy och Fredrik för att titta på lilla Hilda som kom till världen i torsdags, det ska bli så skoj! Grattis! Sedan blir det middag med Agneta och familjen då det är morsdag. Tänker extra mycket på dig i dag mamma. Tyvärr kan jag inte vara med på eran middag men tänker på dig!

Gud vad jag älskar mina nära och kära!

Nu har jag snart varit i helsingborg i en vecka och hunnit träffa ännu fler av mins nära och kära. Mitt rum hos fam Christensen stod kvar, så skönt att ha någonstans att komma då detta faktiskt känns som hemma.

Det är verkligen skönt att vara i Sverige. Tiden går super fort så jag försöker njuta så mycket jag kan av dagarna. Jag unnar mig att bara vara och umgås. Det blir lätt att man känner att man inte gör någonting vettigt men jag har insett att jag får inte känna så, detta är ju trots allt min semester och man måste vårda sina relationer så jag passar på så mycket jag kan nu. Det är lika viktigt och det betyder massor för mig. Jag har aldrig tidigare haft möjlighet att gå och fika eller gå en runda på stan när som helst så jag passar på nu. Det är kul när man vet att det bara är för en stund.. För att inte bli allt för rastlös har jag köpt gymkort så jag tränar massor och håller i gång. Både för att tänka på formen samt för att det är jätte kul + att man trots allt får lite vardag i det hela. Sedan försöker jag ta tag i små sker man alltid skjuter på som att ordna med kort som nu skulle kunna vara ett heltidsjobb efter allt resande..J

Nu är det ca en vecka kvar i hbg innan det blir Bollnäs några dagar för att sedan bege mig mot sydamerika. Jag hoppas på en lika bra vecka med massa roligt och en del nytta!

Hbg nästa!

Ja nu är resan bokad ner mot hbg. I morgon vid 15 tiden lämnar jag kära bollan och landar i ängelholm vid 20 tiden. Ja jag flyger nämligen denna gång då det var billigast och snabbast.

Helgen har varit jätte bra. En lång och rolig. Tranan i onsdags var ok, kul innan att träffa massa gamla kompisar men själva utgången var inte den bästa. Men då var det desto roligare i går. Det blev en oplanerad utgång och vi ägde dansgolvet. Det var som rena träningspasset, svetten rann så som vi dansade. Men det var riktigt kul. Innan dess hade jag och mamma en bra dag i stockholm. Vi såg Björn Skifs och det var riktigt bra. Vi åt brunch först på hasselbacken, super gott! Vädret var underbart vilket gjorde allt ännu bättre. Jag vill verkligen tillbaka till stockholm och se den staden mer då det verkar vara underbart där särskillt när det är fint väder!

Avslutar med några bilder:

Jag och mamma på hennes födelsedag, grattis och tack för pressenten förresten.
Förresten gissa vem som tar bilden, jo mamma jobbakompis Lotta som vi springer på när vi ska till Cirkus.