Happy halloween!Ja i dag är det halloween men har en show och sedan en 9 timmar bussresa så det blir inte så mycket av det för oss men det gör inget då det egentligen inte är någon viktig högtid för min del men det är ändå rätt kul och vi har ju vårat halloween party att se fram emot på tisdag..Jag är laddad! Längtar till nästa vecka nu då jag får träffa familjen=) Ska bli så skoj! Ledsen att jag är dålig på att uppdatera bloggen men det beror på att jag vill ha med bilder då jag vet att det är tråkigt med bara text men jag har inte hunnit ladda upp dem...Jag har massor fina bilder från denna vecka då chattanooga var en mycket fin stad. Vi var på lite utflykter denna vecka då det har världens brantaste tåg som går upp för ett berg med utsikt över staden, vackert. Seden Rock city som är ett klippberg kan man säga med botanisk trädgård bland klipporna med utsikt och coola saker. Vi avslutade med att gå ner i en gruva med ett unikt vattenfall inuti. Här följer några bilder sedan kommer det mera på facebook. Hoppas alla har en trevlig helg och halloween!

Ohh my good...

Ja det är vad man kan säga efter dagens första show här i Chattanooga. Isen är fruktansvärt liten att det knappt går att åka. Kan ni då tänka er gruppnummer med närmare 20 personer på isen samtidigt. Det är gå som gäller och man är livrädd att man ska krocka...Undrar verkligen hur det ser ut för det känns som linjerna inte var de bästa...Men får hoppas det blir bättre i morgon...

Kan knappt vänta tills familjen är här. De flyger i morgon så jag önskar er trevlig resa så ses vi nästa vecka!

puss

Chattanooga!

Ja nu har vi äntligen kommit fram till Chattanooga, TN. Det blev en extra lång bussresa, 12,5h...Vi kom mitt i regnväder och vinrutertorkan gick sönder på vår buss..Vi fick krypa fram tills vi kunde byta till en ny buss. Som tur var hände det i närheten av garaget för bussföretaget så det gick rätt fort att fixa en ny buss. Blött och drygt att komma fram 5 på morgonen...Men jag sov rätt bra på bussen och efter några timmars sömn var jag redo för att utforska staden. Bara hotellet i sig är något att se. Det är jätte stort då det är en gammal tågstation från 1909. Det är ett hotell sedan 1973 och listat som ett historiskt landmärke. Kolla gärna in Chattanooga choo choo hotel så ser ni mer.

Det är en jätte vacker stad. Vi promenerade längs med riverfront och till historic district idag där det var otroligt fina hus. Det är mycket vatten och bergigt med olika färger på löven. Många parker och härligt att strosa runt. vädret blev ok på eftermiddagen och då värmde solen riktigt härligt. Bilder kommer senare.

natti natt på er alla!