Gott Nytt År!

Önskar jag alla mina nära och kära över hela världen!

Vi firar på hotellet i Syracuse, NY. Liksom förra året blir det med mycket ryska traditioner då det är stort för dem. Men som sagt vi kommer alla från hela världen och jag har ju svenskt sällskap för en gångs skull då Johan är här. Vi får säkert trevligt.

Jag och Matvey firade lite tidigare med vår utsökta nyårs middag i går kväll när det var lugnare. Klyft potatis, stekt kött med svamp, sparris och rödvissås till det vitlöksbröd och röd vin. Riktigt gott!


Kan även säga att nu har vi gjort rapunzel för första gången. Var så nervös men kunde hålla nerverna i styr. Det gick riktigt bra och vi båda är nöjda. Det var så himla skoj! Detta var vårt "stora" framträdande med ett par nummer sedan mars..Jag vart ju skadad och detta år har vi inte gjort det  förrän nu. Men nu är vi tillbaka starkare än någonsin. Ser verkligen fram emot 2012!

So excited!

Äntligen är det dags, i morgon ska vi göra Tangeld: Rapunzel och Flynn som vi blev 1:a understady för. Ska bli så skoj, längtar! Vi har tränat 2 gånger denna vecka och allt kändes bra i kväll. Nu är det sova som gäller så vi är något sånär utvilade i morgon. Vi har redan gjort 8 shower på 3 dagar...Men är man proffs så är man=)

Sista dagen på vårat jullov..

I morgon börjar vi med show, 3 st på en gång..Så det blir skillnad från att ha sovit så länge vi velat och tagit det lugnt i en vecka. Är nog dags att röra på sig nu då vi ätit massor av godis, tack mamma för lite svenskt!

Men ska inte klaga, vi har haft det jätte bra denna vecka och kan summera julen som bra.

Min härliga svenska julaftonsfrukost med risgrynsgröt som jag lagade samt liknande leverpastej som jag hittade, jamm!

Redo för julfirande med Karly och Sean.

I dag sov vi länge, skypade med familen och Siri, tog en lång promenad i vackra Boston sedan har jag gjort knäck för första gången, (den ligger på svalning nu så får se hur den blev sedan..) men den smakar gott iaf! Tittar på polar expressen nu innan jag ska sova.

God fortsättning på er alla!