Redo för Pittsburgh, PA!

Japp det är jag verkligen! Denna veckas is är jätte liten, tank ice, och hela byggnaden är hemsk. Ja jag får helt enkelt sitta i duschen och byta om och sminka mig..Det är ett gymnasium vi har show i..Ingen höjdare + att jag inte gör något speciellt denna vecka i showen..Det blir så lång tråkigt då..Men det är nog bäst för mig så mitt ben blir bra. Det känns ok så hoppas det läker fint! Vädret var dock härligt idag, mellan showerna sov jag och Matvey middag ute i solen utan jackor och allt och alla killlar spelade fotboll..Lite provsmak på vår med det är slut på det efter denna vecka..

I morgon har vi 2 shower innan det bär av till Pittsburg som är nästa stad. Det är en lång resa på 7 timmar så det kommer bli sent..Men men så är det..

Avslutar med några bilder från partyt i onsdags:

Lite av dekorationerna från möhippan vi hade i rummet.Roliga bilder på matvey och kompisar.. De är tokiga men roliga!Skit kul att dansa med matvey och killarna det vågar släppa loss=)

Girls party och möhippa!

Japp det var vad som stod på schemat under gårdagskvällen. Det blev jätte lyckat! Vi hade dekorerat ett rum där vi höll till innan sedan var på en dansclub precis intill hotellet efteråt. Electric coyboy hette den. Där hade de 4 tjejerna uppgifter att göra, ja ni vet hur det är på möhippa..Killarna var också på dansklubben, skoj för jag och Matvey har inte varit ut på club många gånger tillsammans.. Tror i princip alla från konståkarna var med ut vilket var skoj. Jag tog det lite lugnt med tanke på foten men det gick bra! Tyvärr kommer inga bilder då datorn inte vill ta emot dem..

I dag har det regnat hela dagen så vi har inte gjort något speciellt. Jag var till doktorn och tog bort mina stygn. Det gick bra. Det såg fint ut, lite öppet precis där skenan skar in så jag måste vara försiktig så det håller i hop. Men lindar jag ska det vara ok att åka skridskor så jag ska vara med i morgon då vi har första showen=) börjar med en morgon show 10.30 och en 19.00.Yeeee!

Nu är det gymtime innan det blir sängen..

tjao!

Johnson City, TN!

Japp då har vi äntligen kommit fram till Johnson city i Tennese. Resan tog hela 15 timmar då ena flyget blev försenat..Ja kan ni fatta nästan lika lång tid som att resa till Sverige och ändå är vi i samma land. Dock är det skillnad, här är det sol och 15 grader varmt och känns som rena våren till skillnad från -20 och massor av snö i Lake Placid. Undra vad man föredrar bäst??

I morgon ska jag ta bort stygnen, hoppas att allt är bra så jag kan komma tillbaka denna vecka! Nu ska vi till gymmet en sväng jag och Matvet sedan är det möhippa och tjejparty i kväll då det är 4 tjejer som ska gifta sig i sommar. Ska gå och delta lite men tar de tlite lugnt då jag är "skadad". Vi har annars bara handlat mat, slappat och läst engelska i dag..

puss kram