New York och Siri here I come!

Ja snart är det dags för NY igen och träffa Siri denna gång, längtar så!!! vi har 2 shower här i trenton i morgon sedan tar jag tåget till Siri för att spendera 2 dagar där. vi ska inte göra något speciellt utan bara umgås, fika och mysa hela tiden=) massor att prata om! jag tar sedan tåget till springfield, MA på tisdag som är vår nästa show stad.

Dagens 3 shower har gått bra, åter igen en bra show som Ariel, skoj! i morgon ska jag göra Aurora vilket var väldigt längesedan..Men ser fram emot det, formen känns bra så det kommer gå bra!

Har lagt upp några bilder från Philadelphia i förra inlägget så ni har något att se på..

Philadelphia!

Ja jag har glömt att berätta att vi tåg tåget till Philadelphia i tisdags och utforskade den staden då det bara ligger 50 min från oss. Det var en mycket trevlig stad, påminner lite om Europa då man kan gå runt i staden och se allt, ja många städer i USA har inte så mycket att se + att man alltid måste ha bil då allt är utspritt. Vi han med mycket och hade en toppen dag! Vi såg bla följande:

- Såg Liberty bell, en symbol för amerikanska självständighetsförklaringen, klockan ringdes 8 juli 1776 när den lästes för allmänheten för första gången.

- Chinatown
- Independence hall, både självständighetsförklaringen och den amerikanska konstitutionen debatterades och antogs här

- åt Philly cheesesteak, det kommer här i från och är en snabbmat från 1930-talet som består av rostat bröd med strimlat kött i och ofta ost, paprika, lök och svamp.

- Elfreth´s alley som är en bostadsgata i old town, en av de äldsta kontinuerligt bebodda gator i landet, 2 hus är öppna till allmänheten för att visa den 300-åriga historien och 1700-tals liv
världens mysigaste gata!
- Betsy Ross house, här gjordes den första amerikanska flaggan

Ännu en Hard rock café jag sett..=)

Tyvärr inga bilder då jag måste sova, tidag morgon i morgon med 3 shower + att internet är för långsamt. kanske kommer någon senare annars ligger hela albumet på facebook.

Trevlig helg på er alla!

Somnar som en glad, nöjd och stolt Prinsessa!

I kvällens show var jag och Matvey Ariel och Erik. Egentligen inget jätte märkvärdigt eftersom vi gör det nästan varje vecka men normalt gör inte understadys show under veckan utan bara under helgerna när vi har flera shower..+ att vi bara är 3:e unerstady..Till det var familjen Feld här, dvs de som äger hela Disney och tittade samt 2 olika koreografer som jobbar för alla Disney shower. Så det var lite extra. Otroligt kul att få detta förtroende och möjlighet att visa upp sig. Vi tog vara på den chansen och gjorde bra i från oss. Jag var väldigt nervös och skakig (vet att det ska vara som vilken show som helst men bara för att man vet att speciella perosoner sitter i publiken kommer nerverna..) men hanterade det bra=) Efteråt fick vi mycket beröm från alla vilket var jätte kul, även dessa personer gillade hur vi såg ut i kostymerna. Ja jag har all anledning att vara nöjd och glad och för en gångs skull kan jag säga till 100 % bra jobbat Sofie och vara stolt, även Matvey är glad fast självklart var det några men...