Sunday=travelday

Söndag är här och det innebär travelday. Denna vecka är det en lätt resa på ca 3 timmar till Moline, IL. Denna vecka har inte varit något speciellt mer en att några har varit sjuk och skadad så vi andra har jobbat järnet..I en show har jag gjort 8 nummer, andra halvan består av 5 nummer med bara snabba byten hela tiden..Men det har gott bra. Välförtjänt vila väntar nu=)

Trevlig första advent alla nära och kära!

Happy thanksgiving!

I dag ar det en stor amerikansk hogtid namligen thanksgiving. Alla affarer, de flesta restauranger, utom ett fatal som serverar thaksgiving dinner ar stangda. Ja alla firar med familj och vanner. Konstigt nog hade vi show men det var faktiskt manga i publiken. Vi fick dock fira lite genom att Disney bjod pa middag efter showen med alla traditioner som hor till sa som, kalkon, potatismos, sas, gronsaker, brodpudding, cranberry och pumpapaj, jamm! At sa jag sprack men sa ska det val gora nar det ar hogtid=)
Jag gjorde en god garning i dag med. Vi hade PR pa ett typ hemlosashus dar de serverade mat. Mickey och mimmi var gast och vi hjalpte till. Snacka om att vi har det bra, jag ar sa tacksam for allt! Man behover paminna sig sjalv om det oftare.
Matvey ar tyvarr riktigt dalig och ar fortfarande hemma sa han missade detta..Men vi var ner i hotell restaurangen under dagen for fika sedan tog jag med mat at honom som han nu smaskar pa..Hoppas han piggnar till snart!
En varmt bad nu sedan sangen, 2 shower i morgon!
Happy thanksgiving!

Ett stort grattis världens bästa pappa på födelsedagen!

Hoppas du har haft en bra dag och blev ompysslad lite extra. Kul att prata med dig och önskar så jag kunde fira denna dag med dig. Men gör det i tankarna! Förhoppningsvis kanske ni kan komma och hälsa på och vi får fira dig igen då! Puss på dig!
-
Goda minnen från förra året, NY- nov 10