Reno nästa!

Då är även denna vecka snart slut..Bara en dag kvar, tack för det.
Det har gått bra i dag med 3 shower men är väldigt trött nu! 2 shower i morgon innan det
bär av till Reno, närmare bestämt lilla Las vegas. Vet någon som är glad för
det=)

Själv ska jag försöka leta mig till ett SPA som ska vara helt fantastiskt där. För 14 dollar
får man använda hela anläggningen.Eftersom jag älskar det ska jag unna mig massage eller
någon behandling med. Vi får se om det går att få till.

Vi har bara show fredag-söndag, totalt 4 shower så lugn vecka. Men det är PR träning tisdag
så vi får se vad som hinns med. Sedan är det ju halloween på måndag med och då har vi det
stora partyt, längtar!


Tack från sacramento!

Torsdag 27/10, världens längsta dag...

Tack gode gud att dagen är slut..Vakande 4.30 för early morning PR. en timmes PR, en liten tupplur för sedan mer PR. Direkt efter det började presentations: 10.00-15.00. jag gjorde 5 nummer så det var hålla i gång hela tiden som gällde..Lite som tävling, uppvärmning 10 min för ett nummer, sedan visar alla det för att fortsätta så genom hela showen. Jobbigt då nerverna är med och vara på spänn hela tiden så tar på krafterna..

Men jag överlevde och det gick bra. Rapunzel som vi helst vill bli understady för och har jobbat mest för gick bra. Bara positiv feedback så nu bara att hoppas och vänta och se hur det går. Lejonkungen samt mina 2 solon gick ok. Bra för att inte ha tränat dem tillräckligt.

Sedan hade vi en show på det vilket var tufft..Mina ben var helt slut efter det då jag även kört  ett benpass på gymet dagen innan så bara till att hälsa träningsvärken välkommen. Som tur var gav Matvey mig en smärtsam men välbehövlig massage. 00.30 somnade vi utmattade för att sedan vara uppe 8.00 i morse för 2 shower. Fast det är fullt upp och rätt påfrestande går det bra då det är så himla roligt!

2 dagar kvar i Sacramento nu innan det bär av till Reno nästa och lite lång ledigt.

Trevlig helg på er alla!

Old Sacramento!

I dag var vi in till old sacramento. Vi bor ca 5 miles därifrån denna gång så vi tog tåget in, ca 15 min. Det är ett mysigt litet distrikt med gamla butiker och framför allt en stor halloween affär vi kom i håg från sist gång vi var där, 2 år tillbaka. Både jag och Matvey behöver en till nästa vecka då det är halloween. Så en bra anledning att åka in. Vi hade tur och hittade en varsin. Avslöjar inte än vad vi ska vara utan det får ni se nästa vecka. Vi åt även god choklad fudge, nytillverkad från chocolate factory, kommer ni i håg den butiken familejn i hörnet i början på old sacramento?? Gott var det! Men nu får det allt bli gymet en sväng...

Matvet utanför halloween affären, färdig shoppad.

Old sacramento