We made it=)

Snacka om premiär..Alla gjorde ett fantastiskt jobb och publiken var helt otrolig. De skrek och jublade som galningar, svårt att säga exakt hur många som var där men de var högljudda iaf vilket vi älskar. En kanon preview show! Själv är jag också jätte nöjd. Allt gick bra och det var så himla kul. Har nog aldrig njutit så mycket av att åka inför publik. Jag älskar Ariel och tingleling så mycket och även resten av showen. En show går så himla fort.

Så härligt att dessa 4 veckor snart är över och allt är i gång. Det har varit en slitsam period men väldigt rolig och lärorik. Vi är ett kanon gäng, så detta bordar (säger man så??) gott för framtiden. Nu ska vi fira med en drink, men inte för mycket för mer reharsals väntar i morgon även om det blir lättare föörhoppningsvis..

Tack från en otroligt glad och lycklig tjej!

Showen är i gång ..

Ja nu har vi kört 2 riktiga shower med alla kostymer, smink, fullt ljus och spotlight. En i går och en i dag. (Bara publik som saknas..=)). Dagarna är verkligen långa nu, 13 timmar per dag har vi jobbat så finns ingen tid till annat än att sova och äta och det är knappt..Men bara att bita i hop, några dagar kvar nu.

Vi har även haft photo shoots i dag. Eftersom detta är en ny show ska nytt program göras och till det behövs det fotas. Även för att dukumentera alla kostymer från alla vinklar.  Tack gode gud att jag inte är modell för det skulle jag aldrig ha tålamod till..Det tog ca 45 min per nummer att få till en bild. Bara att stå blick stilla och inte röra på sig och smila hela tiden. Det var ett riktigt proffs team på ca 15 personer som hade kameror, datorer, lampor och all proffs utrustning som behövs..Jobbigt fast ändå kul. Önskar vi själva kan få dessa bilder men det går ej. Han ta en snabb bild i min Ariel final dress så ni får ett litet smakprov iaf=)


Jag i min fina Ariel klänning till final numret. Sydd efter mig så den passar perfekt, älskar den!

Mätt så jag tror jag ska spricka..

Har nog ätit för resten av veckan tror jag..Vi har precis varit på japansk buffé med sushi och allt där till samt ett otroligt efterrätts bord med chocklad pudding, frukt och glass mm. Ja allt fanns så hungrig behövde man inte gå därifrån. Tur man inte äter buffé var dag! Men det var gott och vi hade trevligt.

Det är ju vår lediga dag i dag som vi verkligen tagit vara på. Först härlig sovmorgon, sedan bara slappat hela dagen och jag hade sådan tur som fick massage av Matvey 45 min=), min kropp är helt slut så det hjälpte. Vädret har varit dåligt så blev ingen sol men han med ett dopp i poolen iaf.

Vi blev bjudna på grillat i går som våran crew stod för. Vi brukar ha det i bland utanför ishallen och det var perfekt väder för det i varma florida så tom jag slapp frysa. Vi firande även Tomas som fyllde 30 år. En mycket trevlig kille från Tjeckien som vi umgås med tillsammans med karin hans flickvän från Frankrike. En lagom kväll efter en lång vecka av jobb. Men allt går bra och nu är det bara 5 dagar kvar här i Lakeland innan vi beger oss till San diego och är redo för tour. Men vi har preview på torsdag så då ska allt vara klart. Hoppas på det. Vi har haft några genrep nu med kostymer och det har gått ok. Lite svårt med snabba byten för en del men genrep och reharsals är väl till för det..Jag är jätte nöjd med mitt show schema och älskar tingleing och Ariel. Så coolt att få flyga i tingeling och Ariels kostymer är så vackra och passar mig perfekt, ja det känns toppen!


Ska sova nu och ladda för dessa sista 5 dagar här!

puss och kram till er alla!

Tomas med hans tårta han bjöd på.

Firande av Tomas i hans rum innan bbq.

Abi, Karin, jag och Matvey från förra veckan mexikanska middag. De var vi + Tomas som var i väg i kväll med.