På banan igen...

Ja nu tror jag att jag börjar komma på banan igen, snittar 10 timmar/natt då jag är jätte trött. Har vilat några dagar nu från träningen med enbart promenader så i dag var det dags för första riktiga passet igen. Det kändes bra. Ska försöka köra 2 veckor nu rätt tufft. Man behöver ju en uppbyggnads period och eftersom vi snart åker igen får det bli endast 2 veckor. Tycker inte om att köra tufft för ben när jag åker skridskor så passar på nu. Har jag kört bra dessa 2 veckor spelar det inte lika stor roll hur det bli när vi är i väg i sydamerika. Alltid svårare att köra bra där när man inte vet hur det är med gym och så samt hur vädret är + att det är mycket med showerna...

Avlsutade kvällen en massage hos en granne som masserar och nu är det lite film dags innan sängen väntar.

Avlutar med att säga att jesus chirst superstar var jätte bra i stockholm i går. En trevlig dag med mor och moster!

Jag och Ariel=)

14,5 timmars sömn och fortfarande trött...

Somnade 22 i går och vaknade 12.30 i dag helt tung och seg i kroppen så i dag har det inte blivit mycket gjort..Men så får det vara i bland. Hoppas vara på banan i morgon igen och då ta tag allt som behövs göras.

Har änligen fixat med alla bilder från puerto rico. Det är många vackra. Detta är en av mina favoriter.

Matvey framför coca falls i regnskogen

Vi gick en stig på ca 1,5 km och kom fram till detta vattenfall man kunde bada i, kallt var det!Som ni ser hade vi en väldigt vacker upplevelse i regnskogen. Det var underbart!

Hela albumet ligger nu på facebook.

Hemma!

Nu har jag kommit hem till kära sverige och Bollnäs. Resan gick bra, dock lång så är väldigt trött. Missade ju min natts sömn så det känns. 27 timmar tog det från dörr till dörr.

Har precis ätit stuvade makaroner och korv/pannbiff som smakade utsökt! Nu blir det till att avklara alla typiska svenska maträtter under dessa 2,5 veckor hemma.

Upppackningen får vänta tills i morgon!

Nu har jag min svenska telefon igång igen=)