Winterwonderland!

Bilder säger mer än ord...
Min nya traveloutfit=) Fick av Matvey i julklapp. Har länge velat ha mysoverall från abercrombie and fitch och nu har jag en...
State capital
Som ni ser har vi fått vinter här. Säkert 3 dm snö. Vaknade av att solen sken så tog mig en härlig promenad. Någon minusgrad och jätte skönt. Nu är det 2 shower sedan av till New Jearsey i kväll, ca 4 timmars resa.
 
Tack från ett vackert Providence! 
 

Snacka om att tiden går fort...

2 dagar kvar av 2012, ofattbart, tiden bara flyger fram...Måste säga att jag är mycket nöjd med detta året och hoppas på att 2013 blir lika bra. Antar att det bästa man kan göra är att ta vara på tiden för den lär inte gå långsammare...
 
Vi har haft 2 dagar med show här i Providence nu och har 2 dagar kvar. Det går bra men många som är halvsjuka och vi är hela 6 personer borta vilket är jätte mycket då alla nästan är med i varenda nummer. I dag fick en tjej spela en kille i finalen för att det inte finns fler reserver..Ja så illa är det. Hoppas på att folk blir bättre och att få permanenta ersättare. 4 av dessa 6 är inte tillsatta än sedan förra veckan då 2 fick sparken..Ja tuffa tider men alla hjälpts åt bra så "the show can go on.."
 
I kväll tittade Allison på vår show som jag var bra kompis med mina första år på tour. Hon bor nu i närheten och tog vägarna förbi. Skoj att träffas lite, åt middag på cheese cake factory, lika gott som vanligt. Tror det är en av mina bästa amerikanska restaurang kedjor, allt är alltid gott och det är stora portioner och stor meny.
 
Sovdags nu, 3 shower i morgon, natti natt

God fortsättning!

Ja visst är det så man säger efter att det varit julafton??
 
Vi fick iaf till det jätte bra med vårt julefirande i går. Ett mycket gott svenskt julbord blev det med potatis, skinka, sill, egg, köttbullar och prinskorv. Riktigt imponerad av oss alla med tanke på att vi lagar i små hotellrum...Först hade vi glögg med mandel, russin och papparkakor. Ja riktigt svenskt blev det. Åt tills vi sprack så antar att allt är som det ska vara när det är jul=)

Här är min första julskinka redo att stoppas in i ugnen. Blev riktigt gott med johnnys senap till de...Kokade även risgrynsgröt till frukost och tog en promenad under dagen så väldigt traditionsenligt=)
Här är det dukat för julbord i Eddys och Johans rum. De har jätte mycket dekorationer så passade bra att ha de i deras rum. Jätte mysigt var det!
 
I dag är en lugn slappdag med kanske bio eller så. Börjar med show i morgon och principal ice är redan 9.30...så blir säng i tid.