En dag sedan får jag träffa min underbara familj!

Vi har 2 shower kvar här i London och Canada innan det bär av mot USA igen och milwaukee. Där kommer min familj vänta som i natt började deras resa över Atlanten. Jag längtar så!!! Kan inte fatta att det äntligen är dags att få träffa dem igen=) var i augusti sist så det är på tiden. Vi kommer få det toppen tillsammans hoppas jag!

Vi har haft fullt i upp i dag med både lejonkungen och tangeld. Det gick bra men är super trötta! Känns på att lyfta + att vi har legat i hård träning innan...Vi har nämlligen fått hjälp av de ryska paret med nya lyft så det känns på i kroppen för oss båda. Men vi är starka så vi klarar oss=)

Lång resa väntar på 8 timmar + stopp och att vi korsar gränsen igen..så måste passa på att sova nu!

Natti natt!

Svensk cider!

I går var en blandad dag. Först gym sedan ett PR event, kallat flash mop. Vi var på en vanlig ishall med koståkare och allmänhetensåkning och gjorde vårat uppvärmningsnummer med deltagande från dessa åkare. Det gick bra. Jag vet varför jag inte tävlingsåker längre, fy så kallt de är i en vanlig ishall och stor is...

Efter det var jag på yoga, skönt men lite för lätt klass för min del. Matvey hade lagat soppmiddag som vänatade när jag kom hem. Smakade utsökt. Vi var sedan på en bar intill hotellet, där hade de svensk cider. Första gången jag dricker det utanför sverige, det var såååååååååå gott!

Jag och Drew en crew kille med min cider=)

Deklarationen gjord=)

Så himla glad och nöjd att  jag har fått den gjord i dag. När jag jobbar för Disney on ice i USA skattar vi här och behöver därför göra deklaration. Vi gör det via online service där man fyller i all info och sedan skickar elektroniskt. Matvey är väldigt intresserad och sätter sig in i det hur man gör för att få tillbaka så mycket som möjligt. Eftersom vi lever tourliv har vi rätt att göra avdrag för i princip alla våra levnadskostnader. Det gick bra för mig och får jag den godkänd får jag nästan tillbaka allt jag skattat. Bara att vänta och se.

För övrigt är det väldigt trist väder med blöt snö och blåst här i London. Vi fick nog av att vara ute efter mathandling så perfekt att sitta inne och dona. Har även fått papper sorterat så nu är väskan lite lättare=) Snacka om att jag är bra på att samla på onödigt...

Tack och hej leverpastej=)