Detta kallar jag showa till max!

Är helt slut efter denna 3 show day, det är något som är säkert! Irina som är rapunzel var sjuk i dag så vi fick göra Tangeld då vi är 1:a understady + att jag gjorde ett till nummer för henne så totalt 8 nummer varav ett är parnummer. Det gick bra, älskar den rollen!

Sista showen var nästan ännu värre, med nerver i kroppen var det dags för vår premiär av lejonkungen. Det gick helt ok för att vara första gången och redan vara trött. Jag gjorode även tingeling och Ariel denna show så snacka om att det var en blandning av smink och färger i mitt ansikte efter denna dag...Klagar dock inte, älskar mitt jobb och finns inget bättre än en skön dusch nu och lite sömn...

2 shower i morgon sedan dags för Reading,PA, en resa på ca 6 timmar. Sedan direkt måndag morgon NYC, längtar så!!!

Hörs på onsdag igen!

P.S Vi gjorde även tangeld i fredags då Paddy, en av koreograferna för denna show var här och har jobbat med oss. Hon sa mycket bra jobbat och att vi verkligen hade karaktärerna i kroppen. Antingen har man det på en gång elller ej sa hon och vi hade det. Så himla skoj att få höra från en sådan person! Bara kämpa på nu!

New York here we come!

Gud vad jag längtar, har precis bokat 2 dagar i NYC måndag till tisdag. Vi är i reading, PA nästa vecka och det är bara 3 timmar med buss till NYC så vi ska ta oss en liten tripp dit jag och MAtvey. Längtar så, brukar alltid vara där 2 gånger per år de senaste åren men har inte varit där i år så längtar. Vi har inget speciellt planerat utan ska ta det som det kommer. Mest äta gott och strosa runt, lite shopping och njuta av storstads livet. Vi har  hyrt en lägenhet i East village så bor mitt i smeten, toppen!


Men först har vi 3 dagar kvar av show här. Inget speciellt nytt annars att berätta. Rochester är sketchy men hittade en fin gata, Park Ave med massor av fina hus. Lite bilder följer från min promenad i går i regn rusk...Dinosaur BBQ!

Är en kedja i staten New york med en restaurang här i Rochester (finns 4 totalt). De är kända för jätte god bbq och det kan jag instämma till! 2009 röstades restaurangen till USA:s bästa BBQ, de fick 4000 röster av 7500 deltagande från hela landet.
Vi åt jätte god mat och hade trevligt, jag åt pulled pork och brisket, majs, cole slaw och majsbröd, jamm!
Jag, Matvey, Will och Ashleigh

Annars har vi inte gjort mycket i dag mer än gym och tagit igen oss. Regnat hela dagen så passat bra för det. I morgon är det dags för första showen, 8 totalt denna vecka.