Gamla goa tider...

 Började dagen med insenety i morse. Allt innan 9 är tidigt för mig så var lite tufft att stiga upp efter helgens partajande och lite sömn. Men jag ska f*n i mig klara denna sista vecka av insenety så jag tog mig upp och gjorde det. Jobbigt men kände mig redan piggare efteråt. Sedan blev det direkt en långpromenad med gamla barndomskompisen Linnea. Kul att träffa henne då det inte händer ofta. Efter det har jag haft besök av kusin Bea som jag också träffar sällan..Jätte trevligt. Vi åt pannkakor med färska jordgubbar och bara pratade. En lugn dag och nu somnar jag snart helt slut. Blev ingen styrka i dag men kroppen klarar inte det. Bättre att sova och ta nya tag i morgon i stället!
 
Hittade denna gamla bild på mig, Klara och Johanna från en tidigare sommars utgång.

Slappsöndag...

I dag har det varit en latdag, riktigt skönt att inte göra någonting. Det är faktiskt något jag fortfarande försöker lära mig...Jag har alltid svårt att "bara vara" med gott samvete, men något jag börjar bli bättre på. Det finns ju faktiskt inget bättre än att ta det lugnt och bara njuta av det enkla. Det har jag gjort i dag. Sov först länge, läste lite, cyklade och handlade, lite yoga, god taco middag, en proemand med Tyzon i den friska luften. Bakade sedan jordgubbspaj som vi mumsat på till den underbara filmen mamma mia. Man blir så glad av att bara lyssna på musiken och se vackra grekland, Romantiskt!
Fika till filmen
Hittade den klänningen i garderoben som jag glömt av. Kommer från min favorit affär i USA. Hade den på mig i fredags när vi var ut. Hade trevligt med tjejerna hos mig först sedan blev det parken där jag även hamnade i går. Alltså en helg i dansens tecken.. Alltid så mycket nostalgi denna helg, lika roligt varje år!
 

Nu är det sommarlov!

Ja det känns verkligen att jag har sommalov och är ledig från jobb för bloggandet hänger inte med...Tar mest det lugnt och umgås med vänner och familj och njuter av att vara ledig i Sverige så finns inte så mycket speciellt att berätta..Anledningen till att jag bloggar är att jag vill delge mig av mina äventyr för alla nära och kära i Sverige och nu när jag är hemma och för en gångs skull kan använda mobil blir det så istället + att jag försöker träffa alla så mycket jag kan!
 
Kommer något inlägg mellan varven för att inte helt ligga på latsidan...
Lever på jordgubbar just nu...Är hemma i Bollnäs och här är det massor av jordgubbar! Plockade i dag ca 15 liter, 2 timmar tog det. Det blev jordgubbs smootie och jordgubbar i solen efter det, härligt!