Äntligen kan jag blogga igen...

Ledsen kära läsare för otroligt dålig uppdatering. Internet var fruktansvärt dåligt i Guyaquil att jag inte kunde skriva nya inlägg, sedan har jag haft problem att komma in på min egen blogg men nu verkar det äntligen funka=) Bättre sent än aldrig som man säger -Uppdatering kommer nu!
 
Kom natten till torsdag hem till Sverige. En lång resa med tajta byten så var jätte trött när jag kom hem. Jag sprang som en galning mellan flygen något mina resväskor ej kunde göra så kom hem utan dem...Sov länge i går, tog mig en härlig promenad i frisk luft med mamma och vovven för att sedan bara ta det lugnt och sova igen....
 
I dag har jag kört insenety, det är ett 60 dagars tränings program som några av oss på Disney kört tillsammas och kommit halvvägs igenom. Det är tufft men har mått otroligt bra av det så har gett mig tusan på att fullfölja det själv hemms trots att det inte är lika roligt...Träffade sedan Kristian Westin på Bollnäs Nytt (vår lokaltidning) för en mycket trevlig fika och pratstund på lilla K, spännande att se vad han skriver i hop=) Kvällen har ägnats åt uppackning av väskorna som kom i dag, ( trött på att leva ur 2 resväskor så gör att allt för att få slippa det ett tag=)). Nu väntar sängen så jag orkar fira bror som blir 20 år i morgon, grattis i förskott!

Välkommen hem!


Detta möts jag av när jag kommer in på rummet i kväll. De är så himla gulliga här och ger oss rosor var kväll eller chocklad. De behandlar oss verkligen som riktiga prinsessor! Servicen i Ecuador och Peru är över det vanliga, extra blir det när vi bor på så fina hotell.

I love roses!

Matvey är med på loadout i kväll så jag får gå ooch lägga mig själv så länge. Här i sydamerika får konståkare hjälpa till crew med load in/out och tjäna extra pengar.  Bra pengar men inte något jag hade klarat av för jag är helt slut efter 12 shower, på hög höjd dessutom...En utmaning igen då vi varit tangeld hela veckan. En bra uppvärmning inför nästa år då vi är Tangeld jämnt=) Klarar vi av att göra det här vilket vi gjorde blir det bara enklare i USA.

Nu ska jag sova som en prinsessa och vänta på att min prins dyker upp...Kan fortfarande inte fatta att mitt stora drömmål har gått i uppfyllelse. Men som sagt det har den och det ska jag njuta av ett tag!

Flyg till Guyaquil i morgon och en vecka till av show innan semester.  Men först 2 lediga dagar innan 13 shower väntar där...

Godnatt och tack från Quito!

Old Town!

Så fortsätter uppdateringen av sightsingen vi hunnit med under tiden här i Quito, Ecuador....

On our way to the hostoric center. Quito has one of the largest, least-altered and best-preserved historic centers in the Americas. This center was, together with the historic centre of Kraków in Poland, the first to be declared World Heritage Site by UNESCO on 18 September 1978.

Basilica del voto Natcional, one of the most representative of the american continent. It was once the largest in the new world.


This is what I call real local food...


View of Virgin Mary located of el panecillo, a hill 3016 m above sea level.

Snacka om att Quito är en STOR stad, dock är det bara 2:a största staden i Ecuador. Guayaquil som vi ska till nästa vecka är större...