Our last 3 show day tomorrow..

Kan inte fatta att det är den näst sista dagen med show i morgon för denna tour. Ja vi räkanar detta som sista veckan trots att jag inte kommer hem förrän 24 april då vi har en förlängning i Puerto rico 2 veckor vilket gör att de behåller oss icke amerikaner 1 vecka i Florida före det.

Det blev klart först senare därför räknar vi detta som slutet. 7 månader har vi varit i gång, kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Måste säga att det har gått otroligt fort! Men det betyder väl att vi har otroligt roligt!? Det har jag haft och trivts jätte bra. Samt är både jag och Matvey otoligt nöjda med denna tour och vi har gjort ett stort framsteg! Tränade sista gången för denna tour i kväll och det gick toppen! De 2 nyaste lyften som vi jobbat på detta år och haft som mål att klara gick ännu bättre nu än med Tony. Kanon säger jag! klockrent slut måste jag säga!

Avslutar med att visa några bilder från lejonkungen.

BBQ ute i mörkret!

Eftersom vi anlände till sommarväder här i Duluth passade vi på att grilla i tisdags på vår lediga dag. Vi köpte engångsgrill och höll till vid en gammal restaurang på hotellparkeringen...kanske inte det mysigaste stället men nära och lämpligt och det blev mysigt ändå för det han bli helt mörkt så vi tände massa ljus för att ha en liten aning vad vi åt. Smakade bra gjorde det iaf!

Grillmästarna!

Smakade bra gjorde det!

Hamburgare och öl, grejer det!

Mer bilder finns på facebook i tour albumet från closing night partyt och bbq. Samt har jag lagt upp ett show album där med oika bilder från showen.

Soliga hälsningar från mig!

Closing night party i Duluth, GA!

Det hade vi i måndags kväll. Vi hade fått tillgång till en lokal i ishallen som de dekorerade, sedan spelades musik, spel, snacks och bar med öl och vin fanns samt hade vi visning av vår tourvideo som de satt i hop med massor av bilder och vidoklipp från året som varit. Otroligt bra, så himla mycket vi varit med om och saker i början av touren hade man nästan glömt bort.. Det bjöds på många skratt det är något som är säkert! Det var trevligt med alla samlade!

Här är lite olika bilder från partyt. Förresten har mitt fotoprogram jag använder uppdaterats och det har tillkommit vissa grejer så jag har lekt lite med några bilder. Det verkar mycket bättre!

Det var meningen att vara maskerad men många hade ej mask som jag...Greg, Ashleigh, Sue, jag och Farryn

Vi har alla varit baby nån gång..jag är översta bilden i mitten.


Tack och godnatt från mig, kanske en blivande fotograf och korrigerare!?