Världens bästa cheesecake!

Det gör Katie, en tjej här som åker med Disney. Hon vill öppna ett bageri när hon är klar med sin disney karriär och det är något hon borde för allt hon bakar är helt utsökt! Jag beställde cheesecake av henne både till Matveys och min födelsedag och Matvey gillade sin så himla mycket att han fick för sig att beställa sig en bara sådär ändå, ja fira att vi har 2 veckors semester kanske!? När tårtan står här i kylskåpet är det lite svårt att låta bli när den är så himla god...Tur att jag mår bättre iaf så jag kan gå på gymet igen...Körde första tuffa passet i dag och det kändes bra. Antar att det är ok att unna sig lite då...

Annars har jag varit lite nere dessa 2 dagar, ville så himla gärna till Maccu picchu men fick inte till det. Det kostar minst 600 dollar att ta sig i väg och det är för ont om tid. Man behöver flera dagar så bestämde i dag att ingen idé att spendera så mycket pengar om det bara blir stress och halvdant gjort...+ att vi är trötta med så hade inte blivit roligt men grämer mig ändå, då vi är så pass nära och man vet inte när vi kommer hit igen...Men nu är det ingen idé att tänka mer på det utan göra det bästa av tiden här och sedan får se vad vi hittar på i Ecuador..Förhoppningsvis blir det en andra chans senare i livet...

Vi ska iaf nu i väg och se på tydligen upplysta kända fontäner som ska finnas med i guiness world record book. Ja vi får se vad det är....

I love flowers and colour! Bilder från min promenad vid havet i går, det var riktigt skönt då så jag la mig i en park och läste, semester kallar jag det!


We did it!

Japp nu har vi avklarat 12 shower på en vecka, en utmaning som allt blev lite tuff på slutet. Alex som spelar Flynn blev ju som sagt skadad redan i början av veckan som gjorde att vi blev tangeld hela veckan men i går skadades ytterliggare 3 st..En med 3 brytna fingrar och en med axel som hoppade ur led, ja det är lätt hänt när man är så trött. Men jag och Matvey stod för trycket och gjorde väldigt bra i från oss med inga större missar=). Härlig känlsa nu när det är över och vi har semester 2 veckor och vet att det är välförtjänt.

I dag har vi bara sovit och tagit det lugnt, mycket att ta igen... Vi var ut och åt i kväll på en brasilansk restaurang som var utsökt! Nu somnar jag super mätt och belåten!

Vi alla som var och åt.

Jag och Ashleigh

6 avklarade, 6 återstår...

Showat i 4 dagar nu med 6 shower och 2 dagar och 6 shower återstår innan vi är lediga i 2 veckor. Det blir 2 välförtjänta veckor. Vi stannar här i Lima, Peru tills 2 juni för att sedan flyga till Quito, Ecuador där vi shower sedan men som sagt först ledigt även där.

Det är så himla fullt upp och långa dagar så har inte tid att planera något för vår lediga tid + att vi inte kan boka något då vi ev. måste fixa med visum inför Ecuador. Vill så gärna till machu picchu då vi är i peru men samtidigt är det 2 timmars flyg härifrån och inte helt billigt. Men det är ju ändå billigare och närmare än från sverige. Ja det är inte lätt när det är svårt..

Vi hade lite roligt i går innan sängdags med funny faces. Ett ansikte kan se ut som ett ansikte även upp och ner, titta bara på denna bild..=)

Bedtime nu, godnatt på er alla!