Fullt upp!!!

Ja snacka om att vi har fullt upp. De senaste 2 dagarna har varit hela dagar pa ishallen med presentations och sedan show pa kvallen + att vi i gar hade opening night party. Det var pa ett 4 vanings bar/nattklubb dar aven vanligt folk var. Forst tyckte vi det var jatte dumt och konstigt for att vara varat party men musiken var bra sa man kom i stamning och hade en kul danskvall. Dock kandes det pa i dag da jag inte var i sang forren 2.30..Men allt har gatt bra, Judy som ar har har bara varit positiv till oss=) Tyckte vi gor ett bra jobb som tangeld sedan jatte mycket positivt for lejonkungen samt Tiana och Naven som vi i dag gjorde for skoj. Kul att hora sa det hjalper for sjalvfortroendet och jag kanner mig vard mitt principal kontrakt=) Bara fortsatta sahar! 
 
Men som sagt dodstrott, vill bara ta oss igenom denna vecka.. 2 dagar kvar och 5 shower...

Montreal!

Nu har vi kommit pa plats till Montreal, Canada. Vi flog via Philadelpihia sa det blev en ratt lang dag..Det var jatte litet plan sa det visade sig att alla vaskor inte kom med..Sjalvklart min vaska dar alla klader ligger i...Tank att man alltid ska maste tanka pa att ha extra i carry on...Till pa kopet var vi alla bjudna pa efterfesten till Erka och Dougs brollops fest pa kvallen. Allt tag tid pa flygplatsen sa det blev stressigt. Hade tur och fick lana en klanning av Maria, tror vi var 3 st som hade klanningar fran henne. Vissa hade ingenting..Jag hade iaf skor och vaska..Ja inte skoj men hjalper inte att hanga lapp sa vi alla hjalptes at och hade anda en trevlig kvall!
 
I dag har vi mathandlat, Matvey lagat god potatis och purjoloks soppa, shoppat och atit sushi till middag. en lugn och skon dag. Han inte med gym men var anda trott efter resan + att vi borjar redan i morgon med show och har sedan fullt upp. Men sa ar det i bland..Ska forsoka komma i vag till en apelstore i morgon da min data bara lagt av, sa typsikt, da Matvey ar sa emot apple och nu ar han glad att han fatt ratt att det ej ar battre och inte haller battre..Men jag maste bara haft otur. Ska se vad de sager iaf. Sa darfor inte korrekt svenska samt far kort vanta...
 
Annars ar allt bra har!
 
puss pa er alla!

Änglavakt....

Ja i dag hade jag turen på min sida...Andra showen gjorde vi lejonkungen. Vi började jätte bra men så i andra höga lyftet faller jag över Matvey och gör som en volt och landar på huvudet...Ja ni läser rätt men på något sätt klarade jag mig, självklart chockad men vi steg upp och kunde fortsätta programet med resterande lyft och pireutter, dock i chock för min del..Var nog inte helt närvarande....
 
Det måste ha varit huvudet (när man spelar Nala har man ju som en hjälm till mask och det är lite stoppning i den som måste ha hjälpt för jag klarade mig oskadd...De kollade upp mig efteråt för säkerhets skull men jag känner inga symtom för hjärnskakning, åt tom. som vanligt direkt efter. Ont i huvudet dock och trött men det är man ändå en 3 show dag så jag körde sista showen som vanligt och det gick bra. Nu är jag hemma och tagit en skön dusch och hoppas få sova gott..Huvudvärken har släppt lite men dock öm så blir nog lite bulor och blåmärken..Men som sagt hade tur i oturen och jag mår bra vilket är det viktigaste! 2 shower i morgon sedan flyger vi till Montreal, Canada på måndag!