Last day of work for this year...

I dag hade vi våra 2 sista shower för detta år. Vi hade ett riktigt bra sista åk som Rapunzel så det känns bra. Nog för att det inte spelar så stor roll vi är tillbaka på isen igen onsdag...Är lediga i morgon sedan har vi 2 shower på onsdag och showar fram till söndag här i Manila. Ser väldigt mycket fram emot en ledig dag, Trots att vi bara haft en eller 2 shower per dag känns det på för vi ha nu jobbat 8 dagar i sträck. Dagarna blir rätt långa så inte jätte mycket tid för annat. Men ska inte klaga för älskar verkligen vad jag gör! Har 2 fina upplevelser från denna vecka,  första är den lilla tjej som reste lantern med oss i går, hon var helt till sig och kunde inte sluta skrika Rapunzel och hoppade, vinkade och visste inte vad hon skulle ta sig till, ja man blir rörd. Andra minnet är att miss Filippino eller något likandne var och tittade en show och vi fick fotas med dem efteråt. Matveys mamma är som vanligt grym och hittade denna bild på internet:
 
I morgon ska vi först ta ett gruppfoto 10.30 vid poolen och önska de andra Disney showerna Gott Nytt År ( vid poolen just för att göra dem lite avis då ingen annan show har varmt väder som oss). Sedan hoppas jag på lite sol så man kan sola lite men inte jätte förväntansfull då det oftast är monligt i Manila men vi får se i morgon. Sedan blir det mathandling för veckan, ett gympass, shoppa nyårsklänning (har inget att ha på mig..) och massage om jag hinner. Ja mycket jag vill hinna med, får se hur det går men ska göra mitt bästa..
 
Ska snart sova, blev förkyld på julafton och det vill inte helt släppa så försäker göra det bästa för att få den att gå över.
 
God natt!
 

News..

Såhär ligger det till, jag och Matvey har blivit erbjudna breakwork, dvs man åker och jobbar extra för en annan Disney show när man är ledig från sin egen show vilket vi är efter Manila. Vi är lediga 2 veckor efter Manila innan vi uppträder i Korea i 2 veckor sedan är vi lediga ca 6 veckor innan vi börjar i Singapore. Vi har tackat ja och som det ser ut nu blir det i så fall för D33 Rocking Ever After. Den showen har bla. Tangeld som är långt där ca 25 min. Mycket längre än vad vi är vana men det hade varit skoj med en utmaning så åker vi vill vi testa på det om vi får chansen. De ryska paret som normalt gör det är inte kvar liskom ett till par så de har ont om folk där. De är deras understady som gör det nu så fast breakworkers oftast hjälper till med vad som helst de behöver hjälp med finns det en chans att vi kan få göra det om vi visar att vi kan. Ja en utamning att bita i om man säger så.
 
Dock är det ett problem, vi behöver Visum för att jobba i USA och eftersom det är helgdagar + att våra pass är hos Koreanska ambassaden kan vi inte göra det...Vi har papper klara men måste vänta på att få intervju på ambassaden. Ja väntans tider innan vi vet om vi åker till USA kanske inom en vecka. I så fall är det Phenix och Las Vegas dessa kommande 2 veckor så inga dåliga ställen att åka till. Vi vill verkligen åka! Blir inte detta av måste vi boka resa för vill inte vara kvar i Manila under våra 2 lediga veckor. Ja planering existerar inte för oss under denna tour vilket är frustrerande i bland.. Men inget att göra mer än att vänta och hålla tummarna för att det går fort med Visum så vi kan åka.
 
Dags att sova nu 2 shower i morgon innan välförtjänt ledig dag på tisdag=)
 
Natti Natt

Ariels Point!

Så kommer äntligen sista inlägget från Boracay..Ledsen att det tog sådan tid men jag kör med bättre sent än aldrig=) Vi gjorde en till utflykt i Boracay och det var till Ariels Point heter det. Vi samlades 11 på morgonen och 11.30 åkte vi med båt till en annan ö, ca 45 minuter bort. Där var det i ordning gjort med grillplats, bord, solstolar, stigar och flytbrygga. Man kunde paddla kanot, snorkla och sista men inte minst chans att hoppa från klippor. Det fanns 5, 8, 10 och 15 meter. Tro det eller ej men jag hoppade från alla...Högst jag hoppat innan var 10 meter en gång och 7,5 några gånger men aldrig så högt som 15 meter. Det var fruktansvärt, aldrig mer säger jag bara. Landade hyfsat rakt men fick lite plask i magen och kändes som jag typ tappade andan och inte kunde simma efter det. Fick även fruktansvärt lock för öronen från 10 meters hoppet som inte vill släppa. I bland funderar jag nästan på om det är kvar än i dag.. Innan gillade jag utmaningar men börjar fundera på om jag blivit gammal för usch så jobbigt det är nu för tiden. Vi var ett gäng från Disney som var där och alla hoppade så jag kunde ju inte vara sämre..Stolt att jag gjore det nu i efterhand men var inte skoj just då...
 
För överig var det en toppen dag med kanon väder! Det bjöds på grillat som var super gott och hur mycket dricka man ville: öl, läsk, vatten och rom/cola. Snorklade och simmade hela dagen och såg bla. blåa sjö stjärnor. Vi åkte tillbaka kring 16 lagomt innan solnedgången. En utflykt jag verkligen rekomenderar om man ska till Boracay. Denna utflykt kan bara köpas av ett företag då det bara går en båt om dagen dit så man bokar kvällen innan för att vara säker på att komma med. Det kostade 1600 pesos per person så ca 234 kr. En super skoj dag! Här lite bilder:
Båten vi åkte med.
Såhär ser platsen ut från vattnet.
Hope först att hoppa från 15 m.
Vår båt
Matvey hoppar från 10 m
Blå sjö stjärna
 
P. S Mer bilder på facebook om ni inte redan sett det. D.S