Yoga!

Måste säga att jag gillar yoga mer och mer. Har kört lite på sidan om sedan jag började med Disney då en tjej inspirerade mig och kanske de senaste året eller så ett pass i veckan själv men inte så mycket klasser. Men har haft riktigt tur och varit på bra klasser de senaste veckorna där jag lärt mig något varje gång. Oftast är inte yoga jätte bra på gym som jag nämnt innan utan bättre på riktiga yoga studios men de senaste gångerna har det varit bra och klasserna har varit värd att gå på, liksom i dag. Var en 45 min klass (yoga kör jag dock gärna lite längre) men den var bra. Körde med mycket flow vilket jag gillar för då känns det som man jobbar mer + en del positioner jag brukar köra + en ny jag lärde mig. Man får sådan härlig känsla i kroppen efteråt. Det kan bli riktigt jobbigt om man kör på och man använder massor av muskler man inte normalt använder. Men ändå blir man inte helt död i kroppen efteråt. De senaste veckorna har jag kört mer än vanligt av yoga och mindre annat (ett crossfitpass och löpning men inte insenety och massor av gym). Jag känner mig mer fit eller slim eller vad man nu ska säga i kroppen och ändå stark. Annars lätt att bli mindre men då tappar man all muskelmassa och blir klen vilket är fel. Måste säga att detta upplägg passar mig bra nu såhär i mitten på tour när kroppen är rätt trött och man inte orkar köra massor av pass. 2 gympass/veckan och utöver det yoga kör jag på! Förutom all is och träning inför showen...
 
Kom precis på att jag inte har en några bilder av när jag gör yoga så tror jag ska försöka ta det. Alltid roligt att se vad jag gör istället för att bara läsa. Finns massor av coola positioner. Förhoppningsvis kommer det i framtiden=)
 
Dags för lite kvällfika nu innan sängen väntar, Show redan 10.30 i morgon men som tur är ledig fram till kvällshowen=).
 
Det får bli denna bild på veckans deal, en säck med grapefruit (7 st) för 3 dollar om man köpte 2 (så delade med Johan) i stället för att köpa en grape för ca 1.50 dollar, det kallar jag fynd! Nyttigt och gott!

3 item party!

I går hade vi tjejer 3 item party. Det är en grej de flesta Disney shower har en gång per tour, rätt skoj måste jag säga. Alla drar 3 föremål i förväg som man ska göra sin outfit av. Jag hade magasin, tandpetare och fejklöv. Helt otroligt att se vilken fantasi alla har, ena kostymen bättre än den andra... Vi hade partyt på hotellet i 2 tjejers rum sedan var vi några som gick vidare ut. Hade hoppats på en danskväll då vi var på en bra klubb här förra gången vi spelade i Pittsburgh men tyvärr var det inte öppet en måndag. Vi var på 2 olika barer men blev tyvärr inget dansande....Men var ändå rätt trevligt, var längesedan jag var ut och bara var med tjejerna.
 
I dag har det spöregnat hela dagen så har inte varit utanför dörren. Jätte trött då vi la oss sent och fruktansvärd träningsvärk sedan gympasset med Johan i går. Vi kör ett typ crossfit likande pass en gång i veckan med 50 reps per övning så tungt man kan och samtidigt vila så lite som möjligt. Ont i ryggen från marklyften så fick bli vila i dag.. I morgon kommer vi igen då det är showpremiär för veckan. Nu är det mera TV tittande som gäller=) Följer en serie och det är Smash som går 22 på tisdagar, min heliga tid framför TV;n=)
 

Godmorgon!

Säger jag från frukostbordet. Klockan är 10.00 och jag är helt packad och klar, tom. lämnat väskorna i bagagerummet där vi lämnar dem innan vi checkar ut (vi gör så varje vecka för att sedan komma tillbaka till hotellet och lasta alla väskor innan vi beger oss mot nästa stad). Bussen till ishallen går 11.15 så skönt att ta det lite lugnt. Som ni ser blir det vad vi har kvar till frukost i dag...Knäckebröd med riven ost, paprika, ett kokt ägg, en apelsin, juice och kaffe, men det funkar bra det med!
 
Vi har en rätt lätt resa i dag på ca 3 timmar till Pittsburgh, PA. Kan tänka mig vi är framme vid 23-24 någon gång så det är bra. Vi tjejer ska ha 3 item party där (alla har dragit 3 föremål i förväg och av det ska man göra sin outfit. En typisk grej tjejerna gör på alla Disneys shower men rätt skoj). Jag har tidningar, tandpetare och låtsas löv. Får se vad jag kan få till. Annars blir det väl de vanliga med mathandling, gym och vila. Har varit i Pittsburgh innan så ingen stress att behöva se allt. Återigen en rätt tuff vecka så gäller att ladda!
 
Ska prova ringa kära mamsen en sväng nu. Ha det så bra alla!