Gunstock mountain!

Jag redo för skidåkning i mina fina brillor från Wallmart, man tar vad man hager...
Jag, Eddy och Johan
Jag och Matvey
En underbar dag fick vi i skidbacken i går. Lämnade hotellet innan 9, laddade med gröt i magen...Ca en timmes körning och när vi närmar oss backen sticker solen fram. Hela förmiddagen skiner solen så snacka om tur! Ca -1 grad så inte kallt och massor av snö, ja helt perfekt!
 
Vi hade smörgåsar med oss som vi åt till lunch sedan avslutade vi dagen med hederlig svensk fika. Varm chocklad med lussekatter och kanelbullar som jag och Johan bakat kvällen innan. Ja en underbar dag!
 
Till middag blev det rysk soppa, borsh, passande! Somnade sedan utmattade! Nu ska vi till gymet en sväng, jag ska testa på en yoga klass sedan är det show dags!
 

Manchester, NH!

Nu har vi lämnat NYC trakterna och det känns rätt skönt. Ja jätte roligt att vara där och massor att göra men det tar på krafterna med. Tempot är helt annat man liksom små springer dagen igenom och inget utrymme alls..Det var med glädje vi öppnade dörren till vårat hotellrum i Manchester och såg yta! Kändes jätte stort trots att det egentligen bara är ett vanligt rum, kanske en aning större. En skön natts sömn då vi inte var framme allt för sent, 12.45. Tog dock sovmorgon och började dagen med en riktig amerikansk frukost. De har en bra diner här som jag kommer i håg sedan vi var här för 3 år sedan. Mycket mat och egentligen för tung frukost för mig men nu var det brunch så går bättre, inget man äter var dag dock...Strosade sedan i snön, började snöa fint medan vi åt till mataffären och fick handlat. En härlig dag trots gråmulet men så lugnt och skönt.
Red arrow diner med riktig all american breakfast
 
Vi han även med ett gympass, matvey lagade middag sedan hade jag och Johan en svensk bakkväll. Johan hittade färdig kanelbullemix på sockerbit i NYC så tänkte att det är passande med kanelbullar i skidbacken då vi ska åka skidor i morgon. Vi gjorde även lussebullar fast det är lite sent..Fick saffran av mamma i julklapp men han aldrig baka då..Så bättre sent än aldrig.. Det tog tid i vår lilla miniugn då inte många kan gräddas åt gången men det gick bra och det smakade utsökt, ja somnar nu stolt!

Vilken tårta...

Ja detta kallar jag enorm tårta. De bjöd på det i går från en lokalt bageri, ja vet inte riktigt varför men snällt var det! Jag plockade Rapunzel, Flynn och hästen från tårtan. Trodde först det var riktiga och gick att äta så jag frågade hur länge de håller utan att stå i kylskåp men det visade sig att de är i plast och bara som dekoration...Ja det var nog lite blondin varning på det men det bjöd jag på=) Testade sedan även en bit tårta, väldigt söt men ändå rätt god. Dock mådde jag illa att åka skridskor på det men som tur var gjorde vi inte Tangeld sista showen då understady gjorde det. 2 showerna innan det gick bra och min hand är ok, tror det läker fint och allt gick bra med lyft och så, det är skönt!
 
I dag väntar 2 shower innan vi beger oss upp till Manchester, NH, en resa på ca 4 timmar så kommer inte fram allt försent. Har varit så bortskämda med korta resor i en månad nu....Så skönt med lite mjukstart...
 
Dags att gå över till arenan en sista gång...