Lite mera Tokyo!

Vet att jag ligger lite efter men det är så fullt upp hela tiden..Knäpper bara nya kort att jag aldrig hinner i kapp med de gamla...Men fixat lite i kväll så här kommer lite mer;
Electric city- Akihabara in Tokyo, det regnade hela kvällen så blev inte där så länge. Men någon var iaf glad då det mest är massor av elektronik affärer här.
Aldrig varit gladare att se vatten tror jag. Vi bodde på ett hotell complex i Tokyo med 3 oika hotell tillsammans. Vi promenerade en dag för att leta gym och kom fram till detta poolområde. Det blev 2 timmar vid poolen ist då gymet var alldels för dyrt. Verkligen värt det för det är så sjukt varmt och ovanligt med pooler tror jag. Det var härligt och jag längtar redan tillbaka...
View of tokyo tower 
Shibuya Crossing. When the lights turn red at this busy junction, they all turn red at the same time in every direction. Traffic stops completely and pedestrians surge into the intersection from all sides, like marbles spilling out of a box.
Tokyo staion
We tried to see the Imperial palace but it was closed when we got there…So this is what we saw when we walked around it..
 
Tokyo är verkligen en jätte stor stad! Önskar vi hunnit se mer men för mig tar det ett litet tag att fatta vart jag är och få ett hum om vad som är känt och värt att se. Tyvärr räckte inte tiden till denna gång med vårat häktiska show schema vi har men är ändå nöjd för vad vi än gör är det en upplevelse här i Japan. Bara att handla och se alla tusentals olika coola saker man inte visste fanns är häftigt. Vem vet man kanske kommer tillbaka en dag!?
 
 
 
 
 

Nagoya maraton!

Ja det skulle man nästan kunna kalla denna vecka eller nästan veckor för vi har precis inlätt vårat 10 dagar i rad showande i dag med 3 shower. Vi kommer totalt att köra 25 shower på 10 dagar i rad utan vila och direkt dagen efter ska vi bestiga mount fuji som är Japans högsta berg på 3 776 m. Ja de ni, kommer lugnt att få motion den närmaste tiden om man säger så=)  
 
I dag har det gått bra iaf, försöker äta/dricka och sova så gott det går, ja snittar 7-8 timmar/natt och jag är van mer än så + att vi konstant är fysiskt aktiv så jag är otroligt glad att jag inte har problem att sova och även kunna sova middag vart som helst. Jag sover alltid ca 15-20 min efter första showen för att orka. Ja skulle väl egentligen sova nu men man vill gärna varva ner lite med och ta det lugnt när man kommer hem och inte sova på en gång...Måste få njuta lite av att vara ny duschad och fräch då man inte är det på 10 timmar under dagen. Så fruktansvärt varmt och trångt i ishallen så man svettas konstant och känner sig ofräch.Men bara att gilla läget, lika för alla...Men älskar mitt jobb och trots att det är omständigt, svettigt, varmt och massa jobb, är det en stor upplevelse att få möjligheten att jobba i Japan och för ett sådant företag som Disney är där man bara gör människor glad så allt det överväger. De tar väl hand om oss och kommer få minnen för livet, det är något som är säkert!
 
Tänker på alla i Sverige och den härliga svenska sommaren som jag dock saknar lite..Men den kommer ju igen=)En upplevelse att vara här och det är toppen men alldeles för varmt. Gillar inte Japan på det sättet..
 
Ha det så bra alla!
 
P. S skriv gärna och berätta hur det är med er alla och vad som händer för er, vill gärna veta för jag saknar er alla och tänker på er massor. Fast vi har fullt upp har jag alltid internet så är online så mycket jag hinner och skypar gärna en snabbis den som vill!. D.S

God morgon från Nagoya!

Vaknade hyfsat utvilad för en gångs skull så passade på att göra lite yoga i rummet på min nya yoga matta jag köpt med utsikt över staden ( vi bor på 10:e våningen och har utsikt över en liten park). Matvey sov lite längre så det var skönt. Alltid en härlig start på dagen med yoga och man känner sig så skön i kroppen efteråt, särskillt när vi jobbar som vi gör... Vi tog det bara lugnt i går när vi kom fram till Nagoya, var och handlade mat, lagade mat och somnade tidigt. Det var behövligt! Resan gick bra och det var mycket berg och natur vi körde igenom, väldigt vackert och rastplatserna var mysiga med, (roligare än de typiska snabbmatställena i USA=)) Hoppas det alltid är så.
 
Vi gjorde sedan en god frukost och tog med oss ner till parken. Vi ska nu se oss om lite i Nagoya innan vi har principal ice i kväll klockan 18. Får se vad vi hinner med men är här i 2 veckor så förhoppningsvis hinner vi se något mer trots vårat häktiska schema...=)
 
En bild tagen med kameran på datorn från rummet.