Ont i knät...

Ramlade i går kväll efter showen när vi tränade efter ett lyft, ja lyftet i sig var bra och jag hade liksom landat och hade en fot i isen men kom ur balans på något sätt och ramlade framåt på mitt knä. Hela känseln försvann i knät och det var svårt att böja så som det kan bli när man slår i fel i knät. Men fortsatte åka och blev bättre. Men sedan på kvällen gjorde det fortfarande ont och i morse kunde jag inte böja benet. Blev jätte orolig för det är samma knä som jag opererade samt känns smärtan lite lika...Men jag bet i hop och körde första showen och det gick. Sedan var inte Matvey pigg så han gick hem så inget mer Tangled för dagen så det var bra. Känns bättre och bättre så förhoppningsvis är det inget allvarligt. Vi ska ju i väg till bergen på måndag i 3 dagar och åka skidor och det vill jag inte missa...Hoppas mitt knä blir bra så jag kan åka, åtminstone så får jag vara ute. Hoppas på det bästa för oss båda! 
 
2 shower väntar i morgon sedan enkel resa på 45 min till Denver. Vi sover där en natt sedan åker vi 8.00 måndag morgon till vår stuga vi lånat av bekanta till Johan för att åka skidor. Ska bli så skoj!
 
Hoppas ni alla har ätit massor med påskgodis och god mat för det saknar jag...
 
Påsk pussar och kramar till er alla!

Våren är här!

Måndagen var kall när vi mathandlade och vinterkläderna var på men sedan dess har det bara blivit varmare och varmare för var dag och strålande sol hela tiden. I dag visar temperaturem på + 16 grader...Men toppen nås på söndag enligt väderprgnosen med 21 grader. Ja det blev nästan vinter direkt till sommar.
 
Vi tog vara på det härliga vädret i onsdags med en snabb picknick ute i Chapungu sculpture park innan mitt PR. Parken har stenskulpturer från Afrika. Här är några bilder:
Comforting sister, a statue saying when our family is away we sometimes feel insecure and try to reassure and comfort each other. 
 
I går drack jag min första frappuchino dvs, kall blandad kaffe dryck vilket var ett vårtecken för mig. Vi hade varit på gymet och promenerade tillbaka till hotellet och vart så himla varma av solen. De var happy hour i cafet med 1.59 dollar för alla kaffedrycker så vi passade på. De är en av mina nya favodrycker jag börjat gilla sedan jag kom ill USA. De finns så himla mycket söta kaffedrycker här och mycket mindre rent svart kaffe som många gånger är svagt och vattnigt så därför är det extra gott. Men inte jätte nyttigt så får inte bli för ofta=) 
 
Hoppas alla nära och kära i Sverige har en skön påskledighet och äter mycket god mat och påskägg även för mig=) tänker på er alla!
 
Många påsk kramar och pussar från ett varmt Loveland, Colorado.

Inspiration!

.
I går när vi hade PR på en vanlig ishall såg jag denna staty och blev riktigt impad av deras positioner...Killen sitter jätte långt ner och tjejen har huvudet i isen. De allra duktigaste är grymma men tror inte någon är helt nere och nuddar isen som dessa!? Jag hade det i tankarna i dag när jag gjorde dödspiral på principal ice och det gick skit bra! Fast vi har haft dödsspiral i vårat program sedan touren startade känner jag mig inte alls duktig på detta element. Det har blivit bättre och jag är inte dödsrädd innan jag ska göra det och det går ok men känner att jag inte riktigt har det helt rätt. Vet vad som behövs göras men det är sååå svårt. Men alltså inte omöjligt för i dag gick det toppen liksom i showen så det känns bra!
 
Antar att min filosofi funkar: Var envis och ge aldrig upp så lyckas man!