Ontario, CA!

I Ontario hade vi inte så mycket speciellt för oss. Vi bodde precis intill ett shopping center med en del outlet affärer så dit var vi lite grann. Dock hade jag redan gjort undan det mesta av min shopping så handlade inte så mycket. Har faktiskt varit duktig denna tour och inte shoppat så mycket onödigt utan faktiskt tänkt efter en extra gång innan jag handlat om jag verkligen behöver det. Var så orolig för övervikt hem men det gick bra. I bland är det bra att ha ont om plats för då köper man mindre och mer genom tänka grejer. Måste säga att jag är väldigt nöjd med det jag köpt så känns bra=)
 
Vi bodde intill både Dennis och IHOP som är amerikanska kedjor där de server frukost 24h dygnet. (Det finns full meny med lunch och middag också men mest känd för all american breakfast). Vi passade på att äta på båda en sista gång innan vi lämnar USA. Jag var inte alls förtjust i sådan mat förr men måste säga att med tiden vänjer man sig. Inget man äter varje dag men nån gång i bland är det gott! Nu lever jag på svensk frukost och det smakar utsökt varje dag. Det är något man inte tröttnar på!!! Får se vad det blir Asien, återstår att se...
En som däremot älskar amerikansk mat!

Long Beach, CA!

Här hade vi en av de tuffaste veckorna på touren med 10 shower, + att vi gjorde om showen inför Japan så koreograferna var där, hade Judy vår big boss där och tittade, contract talks samt ett early morning PR...Men trots det han vi med en del. Ja en fråga man ofta får är om man hinner se något samtidigt som vi reser och gör shower och svaret är helt enkelt; JA! Man får helt enkelt planera bättre. Vi fixade det denna vecka med att som sagt ha en hel dag i LA på måndagen, strosade runt lite kring hotellet en kväll när vi var till gymmet. Samt gick jag en morgon promenad vid havet med Johan en morgon medan vi tvättade. Tog mig även en löprunda för att få se lite mer och måste säga att det var tur. Otroligt vackert nere vid hamnen. Hade turen och hade min telefon med så tog några kort i farten=) De följer här samt på facebook:
RMS Queen Mary in Long Beach Harbor. RMS Queen Mary is a retired ocean liner that sailed primarily in the North Atlantic Ocean from 1936 to 1967. The ship now serves as a tourist attraction featuring restaurants, a museum, and hotel. The ship is listed on the National Register of Historic Places. Roughly 200 ft (61 m) longer than the RMS Titanic, the former Cunard Liner is famous for being the fastest in the world from 1936 to 1952, for its distinctive art deco design and for its use during World War II as a troop transport. 
Vår arena vi uppträdde i=)
 
 

LA!

Här förljer lite bilder från LA. Mer ligger sedan på facebook för er som vill se.
Vi hade fullt upp veckan vi var i Long Beach med jobb redan från tisdag. Men vi tog vara på vår enda lediga dag månagen och han med mycket i LA. Tack Ashleigh för det! Vi tog subway in till LA där hon mötte upp oss med bil och körde oss runt för att se det mest kända. Vi såg: 
Hollywood skylten
Hollywood walk of fame
Lunch på Hard rock cafe
Beverly Hills
Redeo drive
Kaffe på Urth Caffe, Beverly Hills
Santa monica Pier
Third Street Promenade i Santa Monica
Åt utsökt middag på cheesecake factory vid hamnen. ( En ac södra Kaliforniens mest kända marinor)