Fantastisk resa!

Då var jag tillbaka i Dalian igen efter en helt utmärkt resa till Peking och Siam. Helt slut och utmattad efter all sightseeing fylld med massor av kultur/historia, shopping, besök på unika fabriker, kinamat i massor, 3 olika shower, tågluffning och skratt och minnen för livet!
 
Ja Kina har verkligen att erbjuda! Glöm NYC om man ska åka och shoppa säger jag bara, det är Peking som gäller! Har verkligen fått en helt annan bild av Kina och håller inte med dem som säger att det är hemskt, luktar illa, otrevliga männsikor och allmänt jobbigt. Har man bara lite tålamod och beredd på att allt inte är som man är van är det inga problem alls. Vi har träffat många hjälpsamma människor och bott jätte bra så fast man i bland måste kissa i ett hål i marken är det toppen! 
 
Men borta bra och hemma bäst stämmer utmärkt, Var otroligt skönt att komma hem till vårat hotell här i Dalian för trött är jag. 7 dagar är rätt långt, särskillt när det är så intensivt. Vi har startat dagarna 7.30  fram till sen kväll så det känns på...Blev välkommen med nylagad stew ( köttgryta med potatis och grönsaker), blommor på bordet, ljus och en present av Matvey. Snacka om härligt avlsut på en underbar resa. Vi har varit i från varandra i en vecka, saknat honom så skönt att vara hemma! Tack för det fina välkomnandet!
 
Ser fram emot en veckas ledigt här i Dalian nu innan vi börjar jobba. Har massor av sömn att ta igen och längtar till att få träna igen..Har inte gjort något alls på en hel vecka (mer än att gått...)och det är långt när man är van att träna jämt. Men var nog välbehövlig vila då vi varit i gång sedan slutet på Juni utan längre uppehåll. Jag är super laddad så semestern har gjort sitt. Blir inga större utflyktsmål här i Dalian, vi har halloween party på lördag, ska på seaworld en dag sedan bara träna massor, sova, slappa och ta reda på alla kort jag knäppt för det är massor!
 
Minnen för livet är vad resan och gett! Tack Johan, Cortney, Perri och Hope för en fantastiskt vecka!
 
Mer uppdatering från resan kommer så småning om!

Utflykts dags..

Ja nu är det nära, i morgon åker jag med Johan, Courtney, Perri och Hope på en 7 dagars resa till Peking och Siam med bla kinesiska muren och terrakotta armen på schemat. Vi har köpt en paketresa med fullspäckade dagar. Ska bli spännande men samtidigt lite nervös då jag inte vet hur det är. Är ju smutsigt och inga riktiga toaletter här så gruvar mig för det..Men en vecka ska man väl överleva får jag hoppas....Kommer antagligen bli dålig uppdatering eftersom vi kommer ha fullt upp samt har jag ingen dator med mig så ni får hålla ut tills jag är tillbaka onsdag nästa vecka.
 
Var på ett gym jag hittade i kväll och testade Body pump på kinesiska, de ni. Gick helt ok då man mest tittar ändå och hänger på. De har Les Mills pass som finns över hela världen så det är toppen! Blir vila nu i 6 dagar sedan kör vi hårt igen!
 
Ha en bra vecka alla nära och kära!

Välkommen till Kina!

Detta fina välkomnandet fick vi när vi kom ut från flygplatsen=) Bara hålla tummarna att showern verkligen blir av nu för tydligen här i Kina så kan allt bli inställt trots att kontrakt och allt är skrivit men ser ju positivt ut än så länge=)
Några bilder från bussresan till hotellet. Inte de bästa bilderna men kanske kan gå att få en liten känsla av vad Kina är!? Förorenat, dålig luft, smutsigt, massor av männsikor och likadana hus i massor är mitt första intryck..Men vi bor bra på helt ok hotell så det är skönt. Så länge man har ett bra ställe att "komma" hem till är jag ok. Det verkar finnas massor att göra så det ska nog gå bra. Så länge man inte har för höga förväntningar, har tålamod och är försiktig ska allt nog gå bra...=)
 
 
Jag redo att utforska området kring hotellet lite. Det blir mask som gäller här i Kina! Vi såg ett en rysk restaurang inte långt från hotellet så vi var dit och åt. De hade rysk meny och all typisk rysk mat. En sak är säker och det är att någon var helt överlycklig! Matvey var helt till sig och beställde allt, ja vi åt tills vi sprack...Gott var det och härligt med något annat än ris och nudlar...
 
Har nu fixat VPN så kan surfa som jag vill. Facebook tex är ju annars blockerat här i Kina. Dock vet jag inte hur bra internet vi kommer att ha men ska försöka uppdatera så gott jag kan!